Roliga pysselböcker och kluriga spel

Publicerad:

2019-11-07

Spela Sjörövarfia med Pippi, leta rimord med Halvan och pyssla med Emil i Lönneberga.

Pyssla, måla och spela spel tillsammans! Fina spel och pysselböcker, perfekta för mörka höstkvällar eller att ge bort i present.

0-3 år

Här kommer alla fordonen: bok och kubpussel av Arne Norlin och Jonas Burman

En tålig liten kartongbok där vi får träffa Halvan som kan köra brandbil, ambulans, polisbil, flygplan, långtradare och färja. En jättefin presentbox med både bok och kubpussel med fordon till de yngsta!
Läs mer här 

Äntligen jul! Målarbok av Camilla Lundsten
Följ med Lillefanten tillsammans med alla vännerna och upplev ett sagolikt juläventyr i en målarbok för de yngsta. Fina motiv att färglägga som hör julen till.
Läs mer här 

3-6 år

Alfons Åbergs stora bokstavspussel
Ett roligt och pedagogiskt golvpussel med 48 bitar. När det stora pusslet är lagt har du fått ihop alfabetets alla bokstäver.
Läs mer här

Kiss och bajs pysselboken av Pernilla Stalfelt

En knasig pysselbok med Pernilla Stalfelts underfundiga illustrationer. Bygger på Pernilla Stalfelts klassiska Bajsboken och den nya boken Kissboken.
Läs mer här

Halvan – Lek med fordon av Arne Norlin och Jonas Burman

Lös knepiga ordflätor, leta rimord och fyll i saknade bokstäver. Här leker Halvan både med ord och fordon. Roligt och pyssligt för dig som just börjat bli nyfiken på ord och bokstäver.
Läs mer här 

Halvan – Fordonsjakten av Arne Norlin och Jonas Burman

Samla på kort i Halvans fordonsjakt. Halvan Polis behöver både en polisbil och polisutrustning och Halvan mekaniker behöver samla ihop både en bil att reparera och verktyg. Roligt spel som hela familjen kan vara med på.
Läs mer här 

Mu, var är du Kråkan? av Jujja Wieslander och Sven Nordqvist

Följ med till Mamma Mu och Kråkans värld! På varje uppslag finns kluriga uppgifter att lösa. Var har Kråkan gömt sig? Hjälp Mamma Mu att hitta hönsen ute på gården, räkna väskor uppe på höloftet och titta in i Kråkans bo. En bok med både berättelse och aktiviteter i hårda kartongsidor.
Läs mer här 

Mamma Mu Labyrintpyssel av Jujja Wieslander och Sven Nordqvist

Hur ska Mamma Mu ta sig ner från trädet och vilken väg ska Kråkan välja för att komma fram till Mamma Mu? Följ med Mamma Mu och Kråkan in i kluriga och snåriga labyrinter. 24 sidor med labyrinter för stora och små.
Läs mer här 

Hitta djuren i skogen av Sarah Sheppard

Var gömmer sig skogsmössen? Var har djuren i skogen sina bon och matförråd? Hälsa på hos räven, myran, ekorren, haren och många fler av skogens djur i en spännande upptäckarbok. Boken är fylld med rolig fakta att lära sig om djur och kluriga uppgifter att lösa.
Läs mer här 

Hitta djuren i skogen – kortspel av Sarah Sheppard

Samla på djurpar i ett roligt och lärorikt kortspel. Härta Hare letar efter sin Harry. Ekorren Elton vill hitta tillbaka till sin Ekis. Ett roligt kortspel som hela familjen kan vara med på. Från Djuren i skogen illustrerad av Sarah Sheppard.
Läs mer här

Troll och andra väsen: Fakta och pyssel av Charlotta Björnulfson och Catarina Kruusval

Hur ska trollet hitta hem? Vilket väsen gömmer sig i skogen? Och vem försöker Näcken lura i vattnet? Det här är en aktivitetsbok fylld av knep och knåp, luriga labyrinter, prick till prick och massor av andra kluriga pyssel. På varje uppslag finns även lite roliga och läskiga fakta om några av våra mest välkända sagoväsen.
Läs mer här 

Pippi Sjörövarspel 

Klassiska och roliga spel där du får träffa alla karaktärer från Pippis värld! I Pippis sjörövarspel ingår fem olika spel: Matador, Sjörövarfia, Domino, Plockepinn och Sjörövarpippi. En perfekt present till dig själv eller någon du tycker om!
Läs mer här 

Pyssla ABC med Emil i Lönneberga

En aktivitetsbok med lekfulla och roliga pyssel med Emil i Lönneberga. Välkända Emil-motiv av Björn Berg som nu har fått färg. 24 sidor och ett ark med klistermärken.
Läs mer här 

6-9 år

I Jacks fotspår av Martin Olczak och Anna Sandler

Följ med på spännande äventyr i Jacks värld bland väsen och vålnader runt omkring historiska miljöer och platser. Tillsammans med Jack, Betty och vätten Rurik får du lösa kluriga pyssel och lära dig allt från vättarnas hemliga kodspråk, göra test som vilket sagoväsen du är, till frågesporter och mycket mer.
Läs mer här 

Spökpyssel av Mårten Melin och Hanna Granlund

Är du rädd för spöken? Följ med Maj och Nila som är spöksystrar på massor av spökligheter. Gör spöktestet och se vad du skulle heta om du blev ett spöke. Spela upp en teaterpjäs med dina vänner. Läs de roliga serierna och klura ut hur du kommer igenom spökhuslabyrinten. Här finns massor med rysligt roligt spökpyssel som räcker länge!
Läs mer här 

Handbok för superhjältar – Adventskalender av Elias och Agnes Våhlund

Handbok för superhjältar underhåller och aktiverar ända fram till jul! 24 luckor fyllda med aktivitetsböcker, korta berättelser, klistermärken, julpyssel, pussel och pappfigurer.
Läs mer här 

Min första pärlplattebok av Anja Takacs

Älskar du också att pärla? Anja Takacs, som ligger bakom de populära böckerna Pärlplattedjur och Pärlplattekul, är tillbaka med en ny bok för de yngsta pärlentusiasterna. Här finns över 50 mönster, allt från djuren på savannen, via djungeln och havet till bondgården och ditt eget fantasiland. Välj och vraka bland lejon, kattungar, bläckfiskar, ormar, monster och enhörningar. Här kan alla hitta sin egen favorit!
Läs mer här