Emil Beer

Foto av:

Kajsa Göransson

Emil Beer utgör tillsammans med Victor Beer och Joel Adolphson humorgruppen IJustWantToBeCool (IJWBC). I tio års tid har de gjort succé med sina sketcher och webb- och ljudboksserier på framför allt Youtube, Storytel och SVT. Med serien Skurkarnas skurk debuterar IJustWantToBeCool i bokform med en skruvad, fartfylld bladvändare för lässlukaråldern, där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.

Relaterat

Hjältus tårar

Om boken

Skurkrektorn har panik. Skurkarnas skurk kommer när som helst att attackera Skurkskolan. För eleverna innebär det ett avbrutet påsklov, ett proppfullt schema och enorma säkerhetsåtgärder. Men det Skurkarnas skurk behöver för att kunna bli den värsta super-dunder-mega-jätte-skurken och förgöra dem alla, är de mystiska ”Hjältus tårar”. Stephanie, Sven och de andra på skolan måste göra allt de kan för att hitta de försvunna tårarna först. Var de nu kan tänkas vara …
Den avslutande delen i humorgruppen IJustWantToBeCools (IJWTBC) succéserie Skurkarnas skurk är ett hisnande, skruvat och fartfyllt äventyr, där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.

Victor Beer, Emil Beer, Joel Adolphson, IJustWantToBeCool , Kalle Landegren

Hjältus tårar

Förrädaren

Om boken

Stephanie ser fram emot en ny termin på Skurkskolan – trots allt som hände under den första.
Men när elever på skolan kidnappas av en mystisk figur inser hon att även denna termin kommer bli allt annat än normal. Inte blir det bättre av att hennes bästa vän Sven hamnar i kärlekstrubbel och att rektorn ger henne ett svårt uppdrag.Helt klart är det något som inte står rätt till och Stephanie måste ta reda på vad.Humorgruppen IJustWantToBeCool (IJWTBC) är tillbaka med en skruvad, fartfylld bladvändare för lässlukaråldern, där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.

Victor Beer, Emil Beer, Joel Adolphson, IJustWantToBeCool , Kalle Landegren

Förrädaren

Relaterade artiklar

IJustWantToBeCool avslutar humortrilogi

Nu kommer den tredje och avslutande delen i humorgruppen IJustWantToBeCools (IJWTBC) succéserie Skurkarnas skurk. Hjältus tårar är ett hisnande, skruvat och fartfyllt äventyr där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.