bok

Vendela in Venice

Christina Björk

Författare

Beskrivning

2000-02-29
3-6

Författare

Christina Björk

Vendela i Venedig på engelska!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

Vendela i Venedig.

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2000-02-29

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129645590

Antal Sidor

93

Ryggbredd (mm)

12

Höjd (mm)

230

Vikt (kg)

0.461

Bredd (mm)

215

 

Linneas årsbok

Christina Björk, Lena Anderson

Linneas årsbok

Prinsessor och drakar

Om boken

Prinsessor och drakar har befolkat sagorna sedan urminnes tider. Nu kommer nya självständiga, roliga prinsessor och tar plats i den moderna barnboken.
En riktigt härlig, annorlunda bok om sju prinsessor och ännu flera drakar, skriven och illustrerad av drak- och prinsessexperterna Christina Björk och Eva Eriksson, lyser upp barnboksvåren 2011.

Prinsessor och drakar innehåller sju prinsessberättelser, en för varje veckodag. Var och en handlar om ett i högsta grad spännande och oväntat möte mellan en prinsessa och en drake eller en drakfamilj. En avrundande berättelse, där de sju prinsessorna samlas runt världens största prinsesstårta för att fira prinsessan Lövkojas födelsedag, är en extra bonus.

Prinsessorna är precis så handlingskraftiga som dagens flickor är. De är uppkopplade mot nätet, har egna hemsidor, elektriska dammsugare i sina dockskåp, sparkcyklar och guldtv-apparater. Det är nya tider i slottens barnkammare!

De sju klarar sig utmärkt på egen hand och räddar sig själva från draken - om de inte redan har lyckats göra den till lekkamrat eller bytt jobb med den. Fast en prinsessa blir jättebesviken när hennes drake inte klarar av att röva bort henne.

Christina Björk, Eva Eriksson

Prinsessor och drakar

Relaterat