bok

Lilla språk-skolan

Ewa Malmborg

Författare

Lisa Sollenberg

Illustratör

Beskrivning

1999-09-13
Svenska

Författare

Ewa Malmborg

Illustratör

Lisa Sollenberg

Nu ska hela familjen åka till England. Det vore bra att kunna lite engelska, men varken Malla eller Otto är riktigt mogna för studier. De leker och lär sig ord. Som astronauter kan de rocket, airplane, moon och sun och som doktor och patient måste de ju kunna namnen på alla kroppsdelar och How are you?. Tänk att det kunde bli så roligt med språkstudier! Läs mer om vad Otto och Malla lär sig i lilla-skolanserien: Lilla trafik.skolan, Lilla sim-skolan, Lilla odlar-skolan, Lilla förr-i-tiden-skolan, Lilla kropps-skolan, Lilla målar-skolan, Lilla rymd-skolan och Lilla språk-skolan.

Detaljer

Bokinformation

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

1999-09-13

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129646580

Antal Sidor

37

Höjd (mm)

270

Vikt (kg)

0.324

 

Lilla kroppsskolan

Om boken

Otto har slagit sig. Han har fått sår i pannan och hjärnskakning. Hemskt är det, men en god anledning till att berätta om kroppen, om blodet och matsmältningsapparaten och skelettet och ögon, näsa, mun och allergier och vikten av att äta och sova...

Läs mer om vad Otto och Malla lär sig i lilla-skolanserien: Lilla trafik.skolan, Lilla sim-skolan, Lilla odlar-skolan, Lilla förr-i-tiden-skolan, Lilla kropps-skolan, Lilla målar-skolan, Lilla rymd-skolan och Lilla språk-skolan.

Hanna Granlund, Ewa Malmborg, Hanna Granlund

Lilla kroppsskolan

 

Relaterat