bok

Kanin-kalas

Lena Anderson

Författare

Beskrivning

1999-10-05
Svenska
0-3

Författare

Lena Anderson

Kanin tröstar när pojken inte kan sova. Kanin ordnar mysigt kalas. Kanin läser godnattsagor ...Tre av Lena Andersons allra raraste småbarnsböcker, nu i lite större format!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

1999-10-05

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129646894

Antal Sidor

22

Höjd (mm)

180

Vikt (kg)

0.143

 

Första året med dig

Om boken

Glöm inte bort allt fantastiskt som händer det första året. Skriv ner roliga händelser, oförglömliga stunder och dina finaste minnen. När kom den första tanden? När togs de första stegen? Vad gjorde ni första sommaren?
Den här boken hjälper dig att komma ihåg favoritramsor, älsklingssånger och bästa bebiskompisar. Första året med dig innehåller bedårande bilder av Lena Anderson, en av våra allra käraste barnboksskapare. Förutom Lilla Kotten har hon bland annat skapat älskade barnbokskaraktärer som Linnea, Maja, Stina och Mollan. Boken har en vadderad pärm och en praktisk spiralrygg.

Lena Anderson

Första året med dig

Relaterat

Nyheter

I ateljén med: Lena Anderson

Vi har hälsat på hos en av våra absolut mest älskade och välkända barnboksskapare. Lena Anderson är flerfaldigt prisbelönad och många generationer har läst och njutit av hennes böcker om Linnea, Maja, Stina, Lilla Kotten, Mollan och många fler.

Älskade Maja-böcker i nyutgåvor

"Majas alfabet" och "Majas lilla gröna" har sedan de gavs ut på 1980-talet älskats av flera generationer barn. Nu kommer båda böckerna i lätt bearbetade nyutgåvor!

Älskad klassiker i nyutgåva

I år fyller författaren och illustratören Lena Anderson 80 år. Det firas bland annat med en nyutgåva av klassikern Maja tittar på naturen.

Lena Anderson får Lidmanpriset

”Anderson har en särdeles förmåga att nå fram till sina läsare”, lyder juryns motivering.