bok

Min unge, var är du?

H. A. Rey

Författare

Beskrivning

2003-05-19
Svenska
0-3

Författare

H. A. Rey

Människor och djur får söta små ungar Hästen får ett föl, kossan får en kalv, grisen en kulting och hunden en valp. Mamman i boken har många barn. Alla ungar går på upptäcktsfärd och alla mammor letar efter dem. "Var är mina ungar? Kom hit meddetsamma!" Och då kommer ungarna till sin mamma. Ungarna i den här boken gömmer sig bakom fliken! H.A. Reays klassiker från 60-talet kommer säkert att hitta många nya nyfikna läsare när boken nu kommer i ny upplaga.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Where´s my Baby?

Originalspråk

Svenska

Översättare

Anna Ericsson

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2003-05-19

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129658132

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

8

Höjd (mm)

164

Vikt (kg)

0.192

Bredd (mm)

183

 

God Jul Nicke Nyfiken

Om boken

När Nicke och mannen med den gula hatten ska köpa gran kommer Nicke bort! Han klättrar upp i en stor, fin gran som plötsligt huggs ner och fraktas iväg till barnsjukhuset. Men även om Nicke är rädd så är han förstås nyfiken också. På sjukhuset är det ju så roligt och spännande! Och den nya granen, som är så fin, måste ju dekoreras. Det sätter Nicke igång med - på sitt sätt! Oj så tokigt det blir. Men till sist får barnen förstås en väldigt kul jul med Nickes hjälp!

Ett roligt Nickeäventyr med härliga bilder!

H. A. Rey, Margret Rey, H. A. Rey

God Jul Nicke Nyfiken

Relaterat

Äppelkänslan

Om boken

"Det här är en bilderbok som kommer att bli uppskattad. Av barn för att den hjälper dem att sätta ord på en känsla och av föräldrarna för att den hjälper dem att minnas."
Emelie Ljungberg, Östgöta CorrespondentenÄppelkänslan = saknad + stark kärlekDet börjar så bra, en ledig dag med spel, äpplen och kex. Sen blir det kaffe och mys i soffan. Det är underbart att bli kittlad, att bara få vara tillsammans. Men från ingenstans kommer ”läggdags” och plötsligt tar ilskan över, den mysiga lekstunden förvandlas till bråk. Varför blev det så här? Hur kan man bli så arg när man precis haft det så bra?Ingen kan som Emma och Lisen Adbåge skildra starka känslostormar, dumma bråk men också känslan i att få landa i en mjuk famn när ilskan lagt sig.

Lisen Adbåge, Emma AdBåge

Äppelkänslan