bok

Lilla Vargens deckarbok

Ian Whybrow

Författare

Tony Ross

Illustratör

Beskrivning

2003-06-17
6-9

Författare

Ian Whybrow

Illustratör

Tony Ross

Han har lärt oss hur man blir busig och våghalsig i sina tidigare böcker. Men vem har inte drömt om att bli en riktigt bra skogsdetektiv? Lilla Vargen är tillbaka och han visar sig vara en riktigt smart skogsdetektiv. Lillebror Stinkis är däremot inte så smart, han har en alldeles för liten hjärna. Nä, det är tur att han har åkt hem så att Lilla Vargen och Skränis får lösa skogens mysterier i fred. Alla titlar i serien om Lilla Vargen: Lilla Vargens Styggeribok, 2002 Lilla Vargens Våghalsbok, 2002 Lilla Vargens Spökeribok, 2003 Lilla Vargens Deckarbok, 2003 Översättning: Einar Heckscher

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originaltitel

Little Wolf, Forest Detective

Originalspråk

Svenska

Översättare

Einar Heckscher

Publiceringsdatum

2003-06-17

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129658415

Antal Sidor

112

Ryggbredd (mm)

11

Höjd (mm)

216

Vikt (kg)

0.258

Bredd (mm)

135

 

Hej alla vinterdjur!

Om boken

Eskimåhunden har en massa vänner, följ med och hälsa på alla han känner!

Möt några av de djurungar som bor längst upp i norr, stäm in i deras läten och klappa de mjuka, lurviga pälsarna! Färgglad bilderbok i storformat med enkel text på rim - perfekt för de allra minsta!

"Lättläst och spännande med humoristisk ton och tilltalande form."
BTJ om Lilla Vargens våghalsbok

Ian Whybrow, Ed Eaves

Hej alla vinterdjur!

 

Relaterat

Här kommer brandflygplanet

Om boken

Halvan bekämpar skogsbränder! En ny del i succéserien om Halvan.

Halvan är brandflygare, det betyder att han är pilot på ett brandflygplan. Hans jobb är att släcka bränder från luften med hjälp av sitt flygplan. Eftersom jorden har blivit varmare och torrare så brinner det mer i våra skogar. Larmmottagaren Louise har fått in ett larm om en skogsbrand och Halvan och hans kollegor måste genast rycka ut. Med hjälp av flygplanens skopor kan de skopa upp vatten ur en sjö i närheten av branden. Det tar tid att släcka en skogsbrand, men framåt kvällen har de äntligen lyckats!

Lär dig om pontoner, skopor, roder, vattentankar, skogsbränder och mycket mer i denna faktaspäckade bok om brandflygplan för de minsta fordonsälskarna.

Arne Norlin, Jonas Burman

Här kommer brandflygplanet