bok

Ture Sventon privatdetektiv

Åke Holmberg

Författare

Sven Hemmel

Illustratör

Beskrivning

2008-02-04
Svenska
6-9

Författare

Åke Holmberg

Illustratör

Sven Hemmel

Första boken om Sveriges skickligaste - och roligaste - privatdetektiv: den temmel-älskande Ture Sventon, som ständigt är på jakt efter halaste och farligaste förbrytare som finns - Ville Vessla. Ständigt denna Vessla!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2008-02-04

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129660982

Antal Sidor

123

Ryggbredd (mm)

14

Höjd (mm)

206

Vikt (kg)

0.313

Bredd (mm)

155

 

Ture Sventon i varuhuset

Om boken

Vad är det klokaste man kan göra när ens fina varuhus har drabbats av mystiska stölder? Och när en epokgörande vätska försvinner ur ett laboratorium? Naturligtvis att vända sig till privatdetektiv T Sventon, Stockholm.

P3X är den världsberömde professor Nickels senaste uppfinning. En vätska som tar bort all lukt, den värsta odör, likväl som den finaste vällukt. Med en flaska P3X i handen kan vilken bov som helst gå fri från vilka blodhundar som helst! Och det förklarar varför varuhushunden Ludvig inte kan få upp minsta spår efter den mystiske gråklädde man som nattetid hemsöker varuhuset City ...

Men Ture Sventon lyckas givetvis med sedvanlig skicklighet att lösa denna även gåta. Den bov finns inte som lyckas överlista Sveriges - ja, kanske hela världens - skickligaste privatdetektiv.

Åke Holmberg, Sven Hemmel

Ture Sventon i varuhuset

 

Relaterat