bok

Kattkalaset

Viveca Lärn

Författare

Anders Hultman

Illustratör

Beskrivning

2005-07-29
Svenska
6-9

Författare

Viveca Lärn

Illustratör

Anders Hultman

Katten Bus fixar party med kattkompisarna hemma hos sin nya matte. Sju katter fiskar i Ruts damm, äter silltårta, dansar och slåss. På charmig vers berättar Viveca Lärn om ett uppsluppet kattkalas. Anders Hultman tolkar den vilda festen i bild. Oemotståndlig presentbok till alla kattälskare.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2005-07-29

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129661576

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

6

Höjd (mm)

254

Vikt (kg)

0.282

Bredd (mm)

200

 

Viveca Lärn, Jessica Palmgren

Bland fimpar och rosor

Ludde göre en Zlatan

Om boken

Viveca Lärn låter sin älskade karaktär Ludde göra drömresan till Italien där han får se en match med sin stora idol Zlatan. Kan det bli bättre?

Det är en spännande vår i Rävinge i Halland, särskilt för Ludde och de andra tolvåriga spelarna i Rävarna IF. Målvakten Henrys farfar, Boston-Gurra, har vunnit på trav och nu har han bjudit hela laget på en Italienresa. De ska åka buss (Loredana kör!) till Milano, och tränaren Hugo har ordnat så att Rävarna ska få möta ett italienskt pojklag i en vänskapsmatch. Och inte nog med det: de ska få gå och titta på en riktig match mellan Inter och Reggina - och i Inter spelar Zlatan.

Ludde älskar Zlatan och kan beskriva alla mål han gjort i italienska ligan, så nu tänker Ludde också bli proffs när han blir stor. Men vem kan vänta så länge? Plötsligt rusar Ludde in på plan.

"Det vardagliga språket gör den läsbar även för den som nyss lärt sig läsa."
BTJ om Ludde blir en lirare

Viveca Lärn

Ludde göre en Zlatan

 

Relaterat