bok

Taynikma 4: De bortglömda katakomberna

Jan Kjær

Författare

Merlin P. Mann

Författare

Jan Kjær

Illustratör

Beskrivning

2007-03-02
9-12

Författare

Jan Kjær, Merlin P. Mann

Illustratör

Jan Kjær

Söder om bergen, norr om havet ligger landet Tayklanien. Här härskar ljusets odödliga furstinna sedan snart 100 år. En actionserie i mangastil! I färg! Och inbunden!


Artan måste besegra Kristallkampen för att bli lärling hos Flodklanen. Men han behöver hjälp om han ska klara sin värsta rival. Det visar sig snart att ännu farligare utmaningar väntar honom i de Bortglömda katakomberna.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

De glemte katakomber

Originalspråk

Svenska

Översättare

Lena Ollmark

Publiceringsdatum

2007-03-02

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129666212

Antal Sidor

61

Ryggbredd (mm)

10

Höjd (mm)

200

Vikt (kg)

0.195

Bredd (mm)

140

 

Den sista kampen

Om boken

Tionde och sista delen i serien "Taynikma". Söder om bergen, norr om havet ligger landet Tayklanien. Här härskar ljusets odödliga furstinna sedan snart 100 år. En actionserie i mangastil! I färg! Och inbunden! Äntligen har Koto, Monto, Artan och Sarina kommit fram till furstinnans fästning. Ingenting visar sig vara som de trott. Vem är vän och vem är fiende? Och vem ska utkämpa den sista kampen?

Jan Kjær, Merlin P. Mann, Jan Kjær

Den sista kampen

 

Relaterat

Här kommer brandflygplanet

Om boken

Halvan bekämpar skogsbränder! En ny del i succéserien om Halvan.

Halvan är brandflygare, det betyder att han är pilot på ett brandflygplan. Hans jobb är att släcka bränder från luften med hjälp av sitt flygplan. Eftersom jorden har blivit varmare och torrare så brinner det mer i våra skogar. Larmmottagaren Louise har fått in ett larm om en skogsbrand och Halvan och hans kollegor måste genast rycka ut. Med hjälp av flygplanens skopor kan de skopa upp vatten ur en sjö i närheten av branden. Det tar tid att släcka en skogsbrand, men framåt kvällen har de äntligen lyckats!

Lär dig om pontoner, skopor, roder, vattentankar, skogsbränder och mycket mer i denna faktaspäckade bok om brandflygplan för de minsta fordonsälskarna.

Arne Norlin, Jonas Burman

Här kommer brandflygplanet