bok

Taynikma 8: Skuggornas skog

Taynikma 8

Jan Kjær

Författare

Merlin P. Mann

Författare

Jan Kjær

Illustratör

Beskrivning

2007-09-04
6-9

Författare

Jan Kjær, Merlin P. Mann

Illustratör

Jan Kjær

Söder om bergen, norr om havet ligger landet Tayklanien. Här härskar ljusets odödliga furstinna sedan snart 100 år. En actionserie i mangastil! I färg! Och inbunden!

Kotos far och mor är tillfångatagna av väktarna. Den kortaste vägen till väktarnas fästning går genom Skuggornas skog. Det är en ohygglig väg där stora faror lurar ...

Åttonde delen i serien "Taynikma".

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originaltitel

Skyggeskoven

Originalspråk

Svenska

Översättare

Lena Ollmark

Publiceringsdatum

2007-09-04

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129667394

Antal Sidor

64

Ryggbredd (mm)

11

Höjd (mm)

198

Vikt (kg)

0.199

Bredd (mm)

142

 

Den sista kampen

Om boken

Tionde och sista delen i serien "Taynikma". Söder om bergen, norr om havet ligger landet Tayklanien. Här härskar ljusets odödliga furstinna sedan snart 100 år. En actionserie i mangastil! I färg! Och inbunden! Äntligen har Koto, Monto, Artan och Sarina kommit fram till furstinnans fästning. Ingenting visar sig vara som de trott. Vem är vän och vem är fiende? Och vem ska utkämpa den sista kampen?

Jan Kjær, Merlin P. Mann, Jan Kjær

Den sista kampen

 

Relaterat

Fluff

Om boken

Fluff! ropar jag.
FLUFF! skriker jag.Fluff, gråter jag.Men du är borta.Om man har en liten kanin som man älskar över allt annat är det lätt att tänka på alla faror som lurar. Skator med vassa näbbar, hungriga örnar och fästingar i gräset. Nej, då är det säkrast för en liten kanin som Fluff att stanna hemma, inne i sin trygga bur. Men på sommarens soligaste dag händer det värsta. Fluff tar ett skutt ut genom dörren – in i det höga gräset – och är försvunnen. Nu börjar sökandet efter en liten, vit och fluffig kanin. Han måste hittas! Fast tänk om Fluff inte alls är borta, bara någon annanstans? Och tänk om det finns mer att hitta, där ute i det fria?Prisbelönta Annica Hedin skildrar mästerligt och finurligt något så sorgligt som att tappa bort ett husdjur. Och kan man skydda den man älskar mot allt som är farligt? Med färgsprakande och uttrycksfulla illustrationer av Erik Svetoft.

Annica Hedin, Erik Svetoft

Fluff