bok

Varghonans klan

Maite Carranza

Författare

Beskrivning

2008-06-03
9-12

Författare

Maite Carranza

Fjortonåriga Anaíd är liten och alldeles för intelligent för sin ålder. Det tycker i alla fall klasskompisarna som retas och kallar henne den allvetande dvärgen.

När hennes mamma Selene en dag försvinner, börjar märkliga saker hända: plötsligt förstår Anaíd vargarnas språk och hon verkar också ha fått magiska krafter (som hon genast testar genom att försöka förhäxa klassens pouläraste tjej till att bjuda henne på fest).

Anaíd anar att en hemlighet döljer sig bakom släktens tystnad, och bestämmer sig för att själv leta reda på sin mamma. Spåren leder henne till Sicilien och rakt in i kampen mellan det onda och det goda.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

El clan de la loba

Originalspråk

Spanska

Översättare

Yvonne Blank

Publiceringsdatum

2008-06-03

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129666731

Antal Sidor

368

Ryggbredd (mm)

30

Höjd (mm)

200

Vikt (kg)

0.561

Bredd (mm)

139

 

Varghonans klan

Om boken

Fjortonåriga Anaíd är liten och alldeles för intelligent för sin ålder. Det tycker i alla fall klasskompisarna som retas och kallar henne den allvetande dvärgen. När hennes mamma Selene en dag försvinner, börjar märkliga saker hända: plötsligt förstår Anaíd vargarnas språk och hon verkar också ha fått magiska krafter (som hon genast testar genom att försöka förhäxa klassens pouläraste tjej till att bjuda henne på fest). Anaíd anar att en hemlighet döljer sig bakom släktens tystnad, och bestämmer sig för att själv leta reda på sin mamma. Spåren leder henne till Sicilien och rakt in i kampen mellan det onda och det goda.

Maite Carranza

Varghonans klan

Relaterat