bok

Kissboken

Pernilla Stalfelt

Författare

Frédérique Loew

Författare

Nathalie Choux

Illustratör

Beskrivning

2009-01-12
Svenska
0-3

Författare

Pernilla Stalfelt, Frédérique Loew

Illustratör

Nathalie Choux

Lekfull, knasig och samtidigt pedagogisk versbok med målet att få barnen att kissa på pottan.
En stor och rejäl pekbok med stadiga kartongsidor och med massor av skojiga bilder på både barn, monster, drakar och djur av alla de slag. En bok att bli glad av och att läsa om och om igen!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Tous les pipis!

Originalspråk

Svenska

Översättare

Meta Ekberg

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2009-01-12

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129669923

Antal Sidor

28

Ryggbredd (mm)

19

Höjd (mm)

181

Vikt (kg)

0.391

Bredd (mm)

188

Recensioner

Norrbottens-Kuriren

”… en avväpnande fakta berättelse om en av våra vitala och viktigaste kroppsfunktioner. Lägg därtill en hel del humor både i text och det naivistiska bildspråket.”

blogg.alltombarn.se

”härligt charmiga och färgsprakande bilder”

"Rutigt, rosa eller gredelint, kamelontens kiss är alltid fint. Ett djur per sida presenteras med en liten skojig vers. På sista sidan får man förstås se ett barn som kissar i en potta, precis som stora barn."

 

Pernilla Stalfelt, Pernilla Stalfelt

Kiss- och bajsboken

Förr och nu-boken

Om boken

Visste du att telefoner satt fast i väggen förr i tiden? Att det fanns tandborstar gjorda av fjädrar? Och att man använde myror när man skulle tvätta?
Följ med på en resa till förr i tiden tillsammans med Pernilla Stalfelt. Här berättar hon på sitt alldeles omisskännliga sätt om hur det kunde vara när din mormor var liten, när din pappa föddes och vad man hade för skor på medeltiden. Hur gjorde man innan tvättmaskinen fanns? Är robotdammsugaren verkligen lika effektiv som en kvast? Med mycket humor och berättarglädje skildras spännande historier och intressanta fakta om hur det kunde vara förr i tiden – och hur det ser ut idag. Det är roligt, knäppt, befriande och på största allvar.

Pernilla Stalfelt är mest känd för succéboken Bajsboken. Sedan debuten 1996 med Hårboken har Pernillas böcker väckt stor uppmärksamhet och förtjusning, både bland publik och press. Få kan som hon hantera svåra ämnen på ett begripligt och glädjefullt sätt och få sina läsare intresserade, roade och berörda.

I samma serie ingår även: Hårboken, Bajsboken, Dödenboken, Kärlekboken, Läskiga boken, Våldboken, Livetboken, Matboken och Tidenboken och Kissboken

Pernilla Stalfelt, Pernilla Stalfelt

Förr och nu-boken

Relaterat

Nyheter

Roligt, tokigt och intressant om förr i tiden

Hur gjorde man innan tvättmaskinen fanns? Är robotdammsugaren verkligen lika effektiv som en kvast? Med mycket humor och berättarglädje skildras spännande historier och intressanta fakta om hur det kunde vara förr i tiden – och hur det ser ut idag. Det är roligt, knäppt, befriande och på största allvar.

Kiss – nästan lika kul som bajs?

Äntligen kommer uppföljaren till Bajsboken! I Pernilla Stalfelts Kissboken får du veta vem som kan bajsa utan att kissa och vem som kan kissbajsa. Det är roligt, knäppt, befriande – och förstås på största allvar.