bok

Stör inte en dino som äter

Brita Granström

Författare

Mick Manning

Författare

Brita Granström

Illustratör

Mick Manning

Illustratör

Beskrivning

2009-05-15
6-9

Författare

Brita Granström, Mick Manning

När dinosaurien blir hungrig, vad äter den då? Och vem äter vem? Vem sökte maten bland trädtopparna och vilka åt precis allt som de snubblade över? Här får du veta vad som står på menyn när det är dags för dinomiddag! En härlig faktabok från Natural History Museum i London.

I den här boken får alla unga, nyfikna dinosauriediggare massor med spännande dinofakta. Dessutom finns en berättande text med personlig ton. Vi får till exempel veta att forskarnas fynd av dinobajs gör att vi vet vad som stod på dinosauriernas meny … Lättillgänglig och intressant bok med härliga bilder! Följ med på en tidsresa tillbaka till de fascinerande urtidsödlornas tid.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originaltitel

Dino Dinners

Originalspråk

Svenska

Översättare

Helen Rundgren

Publiceringsdatum

2009-05-15

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129670554

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

257

Vikt (kg)

0.346

Bredd (mm)

257

 

Stör inte en dino som äter

Om boken

När dinosaurien blir hungrig, vad äter den då? Och vem äter vem? Vem sökte maten bland trädtopparna och vilka åt precis allt som de snubblade över? Här får du veta vad som står på menyn när det är dags för dinomiddag! En härlig faktabok från Natural History Museum i London. I den här boken får alla unga, nyfikna dinosauriediggare massor med spännande dinofakta. Dessutom finns en berättande text med personlig ton. Vi får till exempel veta att forskarnas fynd av dinobajs gör att vi vet vad som stod på dinosauriernas meny … Lättillgänglig och intressant bok med härliga bilder! Följ med på en tidsresa tillbaka till de fascinerande urtidsödlornas tid.

Brita Granström, Mick Manning, Brita Granström, Mick Manning

Stör inte en dino som äter

 

Relaterat