bok

Äntligen mat!

Camilla Lundsten

Författare

Camilla Lundsten

Illustratör

Beskrivning

2009-09-07
Svenska
0-3

Författare

Camilla Lundsten

Illustratör

Camilla Lundsten

Lillefanten, Maskot och Kanina, som gjorde en uppskattad debut i de två pekisarna Äntligen regn! och Äntligen godnatt! våren 2009, är tillbaka i två nya äventyr för pekboksläsarna: Äntligen mat! och Äntligen kalas!

Lillefanten, den pyttiga masken Maskot och Kanina längtar efter mat. Lillefantens mage säger Knorr! Mammafanten lagar grönsakssoppa i köket och alla hjälper till. Nu är det dags att sätta sig vid matbordet, ta på haklappar, äta fint med skedarna och dricka ur muggarna. Äntligen mätta! Då är det väldigt skönt att ligga i soffan och småmysa innan det är dags att leka igen.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2009-09-07

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129671124

Antal Sidor

16

Ryggbredd (mm)

11

Höjd (mm)

160

Vikt (kg)

0.17

Bredd (mm)

160

 

Äntligen godnatt!

Om boken

Lillefanten, den pyttiga masken Maskot och Kanina ska gå och lägga sig. Men först måste de klä av sig, tvätta nosen, borsta tänderna och sitta på pottan innan det är äntligen är dags för pyamas, välling och godnattsaga.

En oemotståndligt charmig pekbok av Camilla Lundsten, som debuterade som illustratör i Bebisens roliga ramsor 2008.

Camilla Lundsten, Camilla Lundsten

Äntligen godnatt!

 

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann