bok

Äntligen! Mitt första pussel

Camilla Lundsten

Författare

Camilla Lundsten

Illustratör

Spel

Ändra format

Beskrivning

2020-04-01
Svenska
0-3

Författare

Camilla Lundsten

Illustratör

Camilla Lundsten

Formgivare omslag

Karin Johansson

Säg hej till Lillefanten och alla kompisarna när de kommer i sina vagnar. Skapa ditt eget lilla sagotåg med hjälp av pusselbitarna.

Här finns en karneval med vagnar fyllda med charmiga figurer att upptäcka som den balanserande myran, den glatt vinkande bläckfisken och den slumrande lilla musen och många fler. Allt med igenkännbara mönster och färger från Lillefantens värld.

Ett sagolikt första pussel för de minsta.
Innehåller 12 dubbelsidiga bitar med 24 motiv. Från ca 1 år.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2020-04-01

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129717495

Format

 

Äntligen Jag!

Om boken

En rolig och kärleksfull fylla-i-bok för bebisgeneration 2010 skapad av Camilla Lundsten, som snabbt etablerat sig som en framträdande och inflytelserik bokmakare och designer i det unga Sverige. Äntligen jag! - Mina första år fångar vår tidsanda med roliga, uppdaterade frågor och en fantasifull design. Färgstarka, inspirerande bilder och en personlig attityd till föräldraskapet uppmuntrar till kreativitet i anteckningarna om det avgudade lilla barnet. En bok som är rolig att titta i redan från början! - En fantasifull och pedagogisk fylla-i-bok. - Innehåller ett uppdaterat frågeformulär, med de sedvanliga frågorna + roliga nya. - Camilla Lundstens färgstarka bildspråk sprider en härlig energi. - Fångar tidsandan genom fin formgivning och grafik. - Lekfull, trendig och nutida design.

Camilla Lundsten

Äntligen Jag!

 

Bebisens roliga visor och verser

Om boken

Sjung, dansa och skratta! Fyrtio roliga visor och verser i en ny underbar samling med läckra illustrationer av Camilla Lundsten. Sjung, dansa och skratta med din bebis! Här hittar du ett urval av älskade visor och verser ur vår vis- och diktskatt för de minsta. Njut av att sjunga sångerna, göra roliga rörelser till sånglekarna och ta de första rytmiska dansstegen med bebisen. Eller, när bebisen och du är på det humöret, lyssna tillsammans på cd:n med nyinspelade visor och verser som följer med boken.Lillefanten, Maskot och Kanina och de andra roliga vännerna i Camilla Lundstens egensinniga och oförglömliga bildvärld kommer att ge bebisen glada stunder och inspirera till ännu mera sång och lek, rytm och rörelse och att härma de roliga orden i tungvrickarna.Bebisens roliga visor och verser är en lekfull vis- och versskatt som bidrar med både nya bekantskaper och en uppfräschning av den klassiska bebisrepertoaren som ger de första upplevelserna av musik och poesi.I samma serie som Bebisens roliga rim och ramsor.Den medföljande cd:n är Grammisnominerades 2010 för Årets barnalbum. Följande låtar ingår:1. Bä, bä vita lamm2. Ekorr´n satt i granen3. Springstund4. Nej se det snöar5. Blåsippor6. Körsbärsblom7. Flyg fula fluga flyg8. Herr Kantarell9. Trädet faller ner10. Min ponny11. Sankta Lucia12. Tre pepparkaksgubbar13. Sockerbagaren14. Fel sko15. Kan man inte få16. Tomten och haren17. Tingelingeling18. Det kom blod19. Tänk om jag hade en liten apa20. Här dansar Herr Gurka21. Rulla rulla kula22. Den vita hästen dansar i sin hage23. Klättermusens vaggvisa

Antologi , Camilla Lundsten

Bebisens roliga visor och verser

Relaterat