bok

Carmen Carlsson och flickan med silverrösten

Anna-Karin Eurelius

Författare

Beskrivning

2010-09-01
Svenska
6-9

Författare

Anna-Karin Eurelius

När Samira från Afghanistan kommer ny till Carmens klass händer mycket.

Tillsammans ska de sjunga på julfesten och börjar öva ihop. Sakta växer en stark vänskap fram och Carmen börjar tro på att hon äntligen hittat en bästis. Då får hon veta att Samira kanske ska flytta till Borlänge.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2010-09-01

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129673357

Antal Sidor

80

Ryggbredd (mm)

11

Höjd (mm)

205

Vikt (kg)

0.231

Bredd (mm)

155

Recensioner

www.vk.se

”O, jag önskar att jag vore lärare i årskurs tre eller fyra. Tänk att få ha den nya boken om Carmen och Samira som högläsningsbok tillsammans med diskussionsglada barn i min klass”

 

Prins Valentin

Anna-Karin Eurelius

Prins Valentin

Världens mesta madonna

Om boken

Madonna kan inte sova! Hon vrider och vänder sig och räknar, timmar och minuter. Nu är det bara tretton timmar och tjugofem minuter kvar tills skolan slutar och det är dags att träffa … pappa. Det är snart två år sen han flyttade ifrån henne och mamma till den där Malin, och det är mer än ett år sen Madonna senast träffade honom. Rambo, som Madonna har varit kär i sen ettan, träffar hon däremot varje dag i skolan. Och för det mesta efter skolan också. En eftermiddag sitter Madonna och Rambo i soffan hemma hos Madonna och ser en jätteläskig videofilm. Rambo makar sig närmare och närmare Madonna och Madonna känner att nu … kommer Rambo att böja sig fram och pussa henne …

Anna-Karin Eurelius

Världens mesta madonna

Relaterat