bok

Godnatt min skatt

Antologi

Författare

Beskrivning

2010-08-31
Svenska
3-6

Författare

Antologi

Godnattstunden på sängkanten är en efterlängtad, nära stund. Då ska godnattsagan vara den rätta!

I den här boken finns godnattberättelser för alla tillfällen. De är skapade av de allra bästa författarna och tecknarna: Astrid Lindgren & Ilon Wiklands Jag vill inte gå och lägga mig, Gunilla Bergströms Milla mitt-i-natten plus andra favoriter som Gittan och älgbrorsorna, Bu och Bä, Lilla spöket Laban, Bobo och Rut & Knut & Lilla Tjut! Till exempel!

Dessutom finns Catarina Kruusvals ljuvliga nyillustreringar av fina vagg- och godnattvisor plus nya, busiga godnattrim av Carin och Stina Wirsén. En generös bok som räcker länge! En härlig godnattsagoskatt!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2010-08-31

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129676174

Antal Sidor

144

Ryggbredd (mm)

15

Höjd (mm)

243

Vikt (kg)

0.699

Bredd (mm)

233

 

Vi upptäcker naturen

Om boken

”Full med lättlästa fakta om det lilla och det stora /…/ De färgglada bilderna är välvalda och styckena så finurligt infogade att boken upplevs som en helhet. /…/ Utmärkt!"
Helhetsbetyg: 5 av 5. – Uno Nilsson. Bibliotekstjänst
Ut och upptäck! Här kommer en lekfull och faktaspäckad antologi med allt du behöver veta om våra vanligaste växter och djur. Lär dig se skillnad mellan en torsk och en gädda, hur honung blir till och vilket fotspår som hör till vilket djur i skogen. Dessutom får du pysseltips om hur man färgar vitsippor, gör egna såpbubblor eller planterar harpluttar. Och mycket mer!Bakom text och bild står några av våra allra största barnboksskapare: Emma AdBåge, Sarah Sheppard, Björn Bergenholtz och många fler. En matig samlingsvolym som inspirerar till utflykter i skog och mark under alla fyra årstider, och som lyfter fram allt vackert som finns omkring oss - som vi måste vara rädda om.

Sarah Sheppard, Emma AdBåge, Björn Bergenholtz, Antologi , Ulf Svedberg, Martin Emtenäs, Julia Undén Wiberg, Lars Klinting, Charlotte Ramel, Sven Nordqvist, Sarah Sheppard, Emma AdBåge, Cecilia Heikkilä, Charlotte Ramel, Lena Anderson, Björn Bergenholtz, Lars Klinting, Maja Sten

Vi upptäcker naturen

Roliga ramsor

Om boken

Kan du fortsättningen på En sjöman for till aj, aj aj? Och hur var det nu med Pelle Plutt eller råttan som kokar te? Här kommer en samlingsvolym med alla de bästa ramsorna, rimmen, tungvrickarna och gåtorna. Både välkända ramsor och sådana du kanske aldrig hört förut. Här finns också klapplekar, räkneramsor, hopprepslekar och mycket annat skoj. Passar perfekt på skolgården eller i förskolan. Fräckt, klurigt och med bubblande språkglädje, med lekfulla, fnissiga bilder av Maria Källström.

Antologi , Maria Källström

Roliga ramsor

Relaterat