bok

Godnatt min skatt

Antologi

Författare

Beskrivning

2010-08-31
Svenska
3-6

Författare

Antologi

Godnattstunden på sängkanten är en efterlängtad, nära stund. Då ska godnattsagan vara den rätta!

I den här boken finns godnattberättelser för alla tillfällen. De är skapade av de allra bästa författarna och tecknarna: Astrid Lindgren & Ilon Wiklands Jag vill inte gå och lägga mig, Gunilla Bergströms Milla mitt-i-natten plus andra favoriter som Gittan och älgbrorsorna, Bu och Bä, Lilla spöket Laban, Bobo och Rut & Knut & Lilla Tjut! Till exempel!

Dessutom finns Catarina Kruusvals ljuvliga nyillustreringar av fina vagg- och godnattvisor plus nya, busiga godnattrim av Carin och Stina Wirsén. En generös bok som räcker länge! En härlig godnattsagoskatt!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2010-08-31

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129676174

Antal Sidor

144

Ryggbredd (mm)

15

Höjd (mm)

243

Vikt (kg)

0.699

Bredd (mm)

233

 

Roliga ramsor

Om boken

Kan du fortsättningen på En sjöman for till aj, aj aj? Och hur var det nu med Pelle Plutt eller råttan som kokar te? Här kommer en samlingsvolym med alla de bästa ramsorna, rimmen, tungvrickarna och gåtorna. Både välkända ramsor och sådana du kanske aldrig hört förut. Här finns också klapplekar, räkneramsor, hopprepslekar och mycket annat skoj. Passar perfekt på skolgården eller i förskolan. Fräckt, klurigt och med bubblande språkglädje, med lekfulla, fnissiga bilder av Maria Källström.

Antologi , Maria Källström

Roliga ramsor

Relaterat

Fluff

Om boken

Fluff! ropar jag.
FLUFF! skriker jag.Fluff, gråter jag.Men du är borta.Om man har en liten kanin som man älskar över allt annat är det lätt att tänka på alla faror som lurar. Skator med vassa näbbar, hungriga örnar och fästingar i gräset. Nej, då är det säkrast för en liten kanin som Fluff att stanna hemma, inne i sin trygga bur. Men på sommarens soligaste dag händer det värsta. Fluff tar ett skutt ut genom dörren – in i det höga gräset – och är försvunnen. Nu börjar sökandet efter en liten, vit och fluffig kanin. Han måste hittas! Fast tänk om Fluff inte alls är borta, bara någon annanstans? Och tänk om det finns mer att hitta, där ute i det fria?Prisbelönta Annica Hedin skildrar mästerligt och finurligt något så sorgligt som att tappa bort ett husdjur. Och kan man skydda den man älskar mot allt som är farligt? Med färgsprakande och uttrycksfulla illustrationer av Erik Svetoft.

Annica Hedin, Erik Svetoft

Fluff