bok

Resepyssel

Mia Nilsson Evidon

Illustratör

Beskrivning

2012-05-29
Svenska
6-9

Illustratör

Mia Nilsson Evidon

Bilbingo, luffarschack, enkla korsord, lekar, frågesport ... Det enda du behöver är penna och sudd och en skarp hjärna. Klureriet får du många gånger hjälp med genom att bara titta ut genom till exempel bilfönstret. Fina klistermärken följer också med. Det går lika bra att pyssla ensam som tillsammans med någon. Vissa pyssel och lekar kan hela familjen vara med på!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2012-05-29

Läsordning

0

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129678413

Format

 

Lilla sifferboken

Om boken

Följ med in i siffrornas underbara värld - fundera, klura och räkna dig fram!

Siffror finns överallt runtomkring oss utan att vi kanske tänker på det. Och tur är väl det. Hur ska vi annars kunna ta reda på hur mycket klockan är? Eller hur många chokladbitar som finns i asken?

På ett finurligt och lekfullt sätt får vi här bekanta oss med enskilda siffror och deras egenskaper, utforska hur de hänger ihop med språket samt annat nyttigt (och onyttigt) som har med siffror att göra.

Boken är fylld med härliga bilder med massor att upptäcka. Perfekt från 4 år och uppåt eller för alla de som är nyfikna på siffror.

Anna Ribbing och Mia Nilsson har gjort flera populära böcker tillsammans, till exempel Stora bildordboken och Engelska bildordboken.

Anna Ribbing, Mia Nilsson Evidon

Lilla sifferboken

Relaterat