bok

Våren - pyssla med mig

Anna Ribbing

Författare

Mia Nilsson Evidon

Författare

Mia Nilsson Evidon

Illustratör

Beskrivning

2020-03-13
Svenska
3-6

Författare

Anna Ribbing, Mia Nilsson Evidon

Illustratör

Mia Nilsson Evidon

Formgivare omslag

Karin Johansson

Känner du igen vårens första blommor? Vad heter djurens ungar som föds på våren? Räkna fräknar och hjälp rådjuren hitta rätt väg fram till de smaskiga krokusarna. Massor med roliga vårpyssel, fakta om våren och gör det själv-tips!

Författare Anna Ribbing och illustratör Mia Nilsson gör tillsammans en serie pysselböcker om årstiderna. Först ut är VÅREN.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2020-03-13

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129724585

Format

 

Lilla sifferboken

Om boken

Följ med in i siffrornas underbara värld - fundera, klura och räkna dig fram!

Siffror finns överallt runtomkring oss utan att vi kanske tänker på det. Och tur är väl det. Hur ska vi annars kunna ta reda på hur mycket klockan är? Eller hur många chokladbitar som finns i asken?

På ett finurligt och lekfullt sätt får vi här bekanta oss med enskilda siffror och deras egenskaper, utforska hur de hänger ihop med språket samt annat nyttigt (och onyttigt) som har med siffror att göra.

Boken är fylld med härliga bilder med massor att upptäcka. Perfekt från 4 år och uppåt eller för alla de som är nyfikna på siffror.

Anna Ribbing och Mia Nilsson har gjort flera populära böcker tillsammans, till exempel Stora bildordboken och Engelska bildordboken.

Anna Ribbing, Mia Nilsson Evidon

Lilla sifferboken

 

Relaterat