bok

Lilla sifferboken

Anna Ribbing

Författare

Mia Nilsson Evidon

Illustratör

Inbunden

Ändra format

Beskrivning

2022-05-24
Svenska
3-6

Författare

Anna Ribbing

Illustratör

Mia Nilsson Evidon

Formgivare omslag

Rebecka Neumann

Följ med in i siffrornas underbara värld - fundera, klura och räkna dig fram!

Siffror finns överallt runtomkring oss utan att vi kanske tänker på det. Och tur är väl det. Hur ska vi annars kunna ta reda på hur mycket klockan är? Eller hur många chokladbitar som finns i asken?

På ett finurligt och lekfullt sätt får vi här bekanta oss med enskilda siffror och deras egenskaper, utforska hur de hänger ihop med språket samt annat nyttigt (och onyttigt) som har med siffror att göra.

Boken är fylld med härliga bilder med massor att upptäcka. Perfekt från 4 år och uppåt eller för alla de som är nyfikna på siffror.

Anna Ribbing och Mia Nilsson har gjort flera populära böcker tillsammans, till exempel Stora bildordboken och Engelska bildordboken.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originaltitel

Sifferboken

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2022-05-24

Produktion

Papper

Arctic Matt

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129735093

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

10

Höjd (mm)

233

Vikt (kg)

0.271

Bredd (mm)

200

Format

Inbunden

 

Lilla sifferboken

Om boken

Följ med in i siffrornas underbara värld - fundera, klura och räkna dig fram!Siffror finns överallt runtomkring oss utan att vi kanske tänker på det. Och tur är väl det. Hur ska vi annars kunna ta reda på hur mycket klockan är? Eller hur många chokladbitar som finns i asken?På ett finurligt och lekfullt sätt får vi här bekanta oss med enskilda siffror och deras egenskaper, utforska hur de hänger ihop med språket samt annat nyttigt (och onyttigt) som har med siffror att göra. Boken är fylld med härliga bilder med massor att upptäcka. Perfekt från 4 år och uppåt eller för alla de som är nyfikna på siffror.Anna Ribbing och Mia Nilsson har gjort flera populära böcker tillsammans, till exempel Stora bildordboken och Engelska bildordboken.

Anna Ribbing, Mia Nilsson Evidon

Lilla sifferboken

 

Relaterat

Nyheter

Våra nya böcker i maj 2022

Äntligen kommer fortsättningen på förra årets mest sålda barnbok! I den sjunde delen i Handbok för superhjältar är något riktigt skumt på gång i Rosenhill. Häng med Pappa Kapsyl, känd från YouTube, när han försöker springa ifrån en hungrig T-rex och fira fredagsmys i Emma Bouvins barnboksdebut. Dessutom får vi möta ett nutida magiskt Stockholm där nordiska väsen lever dolda bland människorna i första delen i Gustav Tegbys trilogi Bortbytingar. Och mycket, mycket mer! Välkommen till en fullmatad bokmånad!

Bruno är tillbaka!

Bruno åker vagn är den senaste boken i pekboksserien om charmige Bruno, med hög igenkänningsfaktor för både stora och små.