bok

Sommar i New York

The Carrie Diaries 2

Candace Bushnell

Författare

Beskrivning

2012-02-28
Svenska
Unga vuxna

Författare

Candace Bushnell

Vem var Carrie Bradshaw som tonåring? Hur gick det till när hon lärde känna Miranda och Samantha? Andra boken om Sex and the City-Carries tonårstid.

Det är sommar och Carrie befinner sig äntligen i sina drömmars stad New York och går en skrivarkurs. Hon träffar en massa roliga människor, går på galna fester och träffar en kille. Allt är perfekt, men hon upptäcker snart att livet i den glamourösa staden har en baksida ...

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

Unga vuxna

Originaltitel

Summer in New York

Originalspråk

Engelska

Översättare

Ylva Kempe

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2012-02-28

Läsordning

0

Produktion

Papper

LABB Bokpapper trähaltigt

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Tryckeri/Producent

ScandBook AB

Produktdetaljer

ISBN

9789129680515

Antal Sidor

448

Ryggbredd (mm)

27

Höjd (mm)

178

Vikt (kg)

0.246

Bredd (mm)

110

Hållbarhet

 

Sommar i New York

Om boken

Möt världens mest kända Carrie som tonåring. Hennes uppväxt har hittills varit ett stort frågetecken. Nu får vi äntligen veta allt!

Sommar i New York är den andra boken om Carrie Bradshaws tonårstid. I den första, The Carrie Diaries, fick vi följa Carries sista år på high school och vi fick veta hur det gick till när hon bestämde sig för att flytta till New York.
Nu är det sommar, hon befinner sig i sina drömmars stad och går en skrivarkurs på college. Dessutom har hon träffat en ny kille. Allt är helt perfekt, men Carrie upptäcker snart att livet i New York har en baksida …

Carrie Bradshaw är en av vår tids mest älskade och beundrade fiktiva karaktärer. Kvinnor världen över har följt historien om Carrie och hennes vänner från Sex and the City, både på tv och film, och här får vi vara med ända från början. Vi får veta hur det gick till när hon lärde känna Samantha och Miranda, och vi får följa hennes utveckling från blyg, bortkommen småstadstjej till glamourös New York-bo.


Candace Bushnell

Sommar i New York

Relaterat