bok

Nickes bok om former

Nicke Nyfiken - Mini

H. A. Rey

Författare

Beskrivning

2012-06-14
Svenska
0-3

Författare

H. A. Rey

Låt det lilla barnet bekanta sig med alla roliga former som finns: cirklar, kvadrater, stjärnor. Och vem kan vara bättre för ett nyfiket barn att hålla i handen på upptäcktsfärden än Nicke Nyfiken?

Formerna förklaras med roliga rim. De olika figurerna går också att ta loss och leka med för att ge upplevelsen ytterligare en dimension - som ett pussel. Allt gjort i stadig kartong som håller för många läs- och lekstunder.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Curious George - Everyday shapes

Originalspråk

Engelska

Översättare

Meta Ekberg

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2012-06-14

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129683660

Antal Sidor

12

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

191

Vikt (kg)

0.478

Bredd (mm)

178

 

God Jul Nicke Nyfiken

Om boken

När Nicke och mannen med den gula hatten ska köpa gran kommer Nicke bort! Han klättrar upp i en stor, fin gran som plötsligt huggs ner och fraktas iväg till barnsjukhuset. Men även om Nicke är rädd så är han förstås nyfiken också. På sjukhuset är det ju så roligt och spännande! Och den nya granen, som är så fin, måste ju dekoreras. Det sätter Nicke igång med - på sitt sätt! Oj så tokigt det blir. Men till sist får barnen förstås en väldigt kul jul med Nickes hjälp!

Ett roligt Nickeäventyr med härliga bilder!

H. A. Rey, Margret Rey, H. A. Rey

God Jul Nicke Nyfiken

Relaterat

Här kommer brandflygplanet

Om boken

Halvan bekämpar skogsbränder! En ny del i succéserien om Halvan.

Halvan är brandflygare, det betyder att han är pilot på ett brandflygplan. Hans jobb är att släcka bränder från luften med hjälp av sitt flygplan. Eftersom jorden har blivit varmare och torrare så brinner det mer i våra skogar. Larmmottagaren Louise har fått in ett larm om en skogsbrand och Halvan och hans kollegor måste genast rycka ut. Med hjälp av flygplanens skopor kan de skopa upp vatten ur en sjö i närheten av branden. Det tar tid att släcka en skogsbrand, men framåt kvällen har de äntligen lyckats!

Lär dig om pontoner, skopor, roder, vattentankar, skogsbränder och mycket mer i denna faktaspäckade bok om brandflygplan för de minsta fordonsälskarna.

Arne Norlin, Jonas Burman

Här kommer brandflygplanet