bok

Nickes bok om former

Nicke Nyfiken - Mini

H. A. Rey

Författare

Beskrivning

2012-06-14
Svenska
0-3

Författare

H. A. Rey

Låt det lilla barnet bekanta sig med alla roliga former som finns: cirklar, kvadrater, stjärnor. Och vem kan vara bättre för ett nyfiket barn att hålla i handen på upptäcktsfärden än Nicke Nyfiken?

Formerna förklaras med roliga rim. De olika figurerna går också att ta loss och leka med för att ge upplevelsen ytterligare en dimension - som ett pussel. Allt gjort i stadig kartong som håller för många läs- och lekstunder.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originaltitel

Curious George - Everyday shapes

Originalspråk

Engelska

Översättare

Meta Ekberg

Publiceringsdatum

2012-06-14

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129683660

Antal Sidor

12

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

191

Vikt (kg)

0.478

Bredd (mm)

178

 

God Jul Nicke Nyfiken

Om boken

När Nicke och mannen med den gula hatten ska köpa gran kommer Nicke bort! Han klättrar upp i en stor, fin gran som plötsligt huggs ner och fraktas iväg till barnsjukhuset. Men även om Nicke är rädd så är han förstås nyfiken också. På sjukhuset är det ju så roligt och spännande! Och den nya granen, som är så fin, måste ju dekoreras. Det sätter Nicke igång med - på sitt sätt! Oj så tokigt det blir. Men till sist får barnen förstås en väldigt kul jul med Nickes hjälp!

Ett roligt Nickeäventyr med härliga bilder!

H. A. Rey, Margret Rey, H. A. Rey

God Jul Nicke Nyfiken

Relaterat

Fluff

Om boken

Fluff! ropar jag.
FLUFF! skriker jag.Fluff, gråter jag.Men du är borta.Om man har en liten kanin som man älskar över allt annat är det lätt att tänka på alla faror som lurar. Skator med vassa näbbar, hungriga örnar och fästingar i gräset. Nej, då är det säkrast för en liten kanin som Fluff att stanna hemma, inne i sin trygga bur. Men på sommarens soligaste dag händer det värsta. Fluff tar ett skutt ut genom dörren – in i det höga gräset – och är försvunnen. Nu börjar sökandet efter en liten, vit och fluffig kanin. Han måste hittas! Fast tänk om Fluff inte alls är borta, bara någon annanstans? Och tänk om det finns mer att hitta, där ute i det fria?Prisbelönta Annica Hedin skildrar mästerligt och finurligt något så sorgligt som att tappa bort ett husdjur. Och kan man skydda den man älskar mot allt som är farligt? Med färgsprakande och uttrycksfulla illustrationer av Erik Svetoft.

Annica Hedin, Erik Svetoft

Fluff