bok

Nickes bok om former

Nicke Nyfiken - Mini

H. A. Rey

Författare

Beskrivning

2012-06-19
Svenska
0-3

Författare

H. A. Rey

Låt det lilla barnet bekanta sig med alla roliga former som finns: cirklar, kvadrater, stjärnor. Och vem kan vara bättre för ett nyfiket barn att hålla i handen på upptäcktsfärden än Nicke Nyfiken?

Formerna förklaras med roliga rim. De olika figurerna går också att ta loss och leka med för att ge upplevelsen ytterligare en dimension - som ett pussel. Allt gjort i stadig kartong som håller för många läs- och lekstunder.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Curious George - Everyday shapes

Originalspråk

Engelska

Översättare

Meta Ekberg

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2012-06-19

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129683660

Antal Sidor

12

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

191

Vikt (kg)

0.478

Bredd (mm)

178

 

God Jul Nicke Nyfiken

Om boken

När Nicke och mannen med den gula hatten ska köpa gran kommer Nicke bort! Han klättrar upp i en stor, fin gran som plötsligt huggs ner och fraktas iväg till barnsjukhuset. Men även om Nicke är rädd så är han förstås nyfiken också. På sjukhuset är det ju så roligt och spännande! Och den nya granen, som är så fin, måste ju dekoreras. Det sätter Nicke igång med - på sitt sätt! Oj så tokigt det blir. Men till sist får barnen förstås en väldigt kul jul med Nickes hjälp!

Ett roligt Nickeäventyr med härliga bilder!

H. A. Rey, Margret Rey, H. A. Rey

God Jul Nicke Nyfiken

Relaterat

Äppelkänslan

Om boken

"Det här är en bilderbok som kommer att bli uppskattad. Av barn för att den hjälper dem att sätta ord på en känsla och av föräldrarna för att den hjälper dem att minnas."
Emelie Ljungberg, Östgöta CorrespondentenÄppelkänslan = saknad + stark kärlekDet börjar så bra, en ledig dag med spel, äpplen och kex. Sen blir det kaffe och mys i soffan. Det är underbart att bli kittlad, att bara få vara tillsammans. Men från ingenstans kommer ”läggdags” och plötsligt tar ilskan över, den mysiga lekstunden förvandlas till bråk. Varför blev det så här? Hur kan man bli så arg när man precis haft det så bra?Ingen kan som Emma och Lisen Adbåge skildra starka känslostormar, dumma bråk men också känslan i att få landa i en mjuk famn när ilskan lagt sig.

Lisen Adbåge, Emma AdBåge

Äppelkänslan