bok

Nickes bok om former

Nicke Nyfiken - Mini

H. A. Rey

Författare

Beskrivning

2012-06-14
Svenska
0-3

Författare

H. A. Rey

Låt det lilla barnet bekanta sig med alla roliga former som finns: cirklar, kvadrater, stjärnor. Och vem kan vara bättre för ett nyfiket barn att hålla i handen på upptäcktsfärden än Nicke Nyfiken?

Formerna förklaras med roliga rim. De olika figurerna går också att ta loss och leka med för att ge upplevelsen ytterligare en dimension - som ett pussel. Allt gjort i stadig kartong som håller för många läs- och lekstunder.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originaltitel

Curious George - Everyday shapes

Originalspråk

Engelska

Översättare

Meta Ekberg

Publiceringsdatum

2012-06-14

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129683660

Antal Sidor

12

Ryggbredd (mm)

20

Höjd (mm)

191

Vikt (kg)

0.478

Bredd (mm)

178

 

God Jul Nicke Nyfiken

Om boken

När Nicke och mannen med den gula hatten ska köpa gran kommer Nicke bort! Han klättrar upp i en stor, fin gran som plötsligt huggs ner och fraktas iväg till barnsjukhuset. Men även om Nicke är rädd så är han förstås nyfiken också. På sjukhuset är det ju så roligt och spännande! Och den nya granen, som är så fin, måste ju dekoreras. Det sätter Nicke igång med - på sitt sätt! Oj så tokigt det blir. Men till sist får barnen förstås en väldigt kul jul med Nickes hjälp!

Ett roligt Nickeäventyr med härliga bilder!

H. A. Rey, Margret Rey, H. A. Rey

God Jul Nicke Nyfiken

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann