bok

Mumin: Vilda gäster

Tove Jansson

Författare

Riina Kaarla

Illustratör

Sami Kaarla

Illustratör

Beskrivning

2012-09-07
Svenska
3-6

Författare

Tove Jansson

Formgivare omslag

Annika Sandahl

En sommarkväll kommer Mymlans mamma på besök till Muminhuset tillsammans med Mymlans sjutton syskon. Bland dem finns också den söta Lilla My, som fortfarande är så liten att hon får plats i Muminmammans handväska. Men snart upptäcker Muminfamiljen att någonting mystiskt är på gång, för ingenting är längre som förut.

Lär känna Muminfamiljen och följ med från början, i berättelsen om hur det gick till när Lilla My flyttade in i Muminhuset. En vackert illustrerad bilderbok tecknad i samma stämningsskapande stil som Tove Janssons egna bilderböcker från 50- och 60-talen.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

Villit vieraat

Originalspråk

Finska

Översättare

Janina Orlov

Språk

Svenska

Serie

Mumin-biblioteket

Publiceringsdatum

2012-09-07

Läsordning

0

Produktion

Papper

Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129685329

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

249

Vikt (kg)

0.333

Bredd (mm)

246

Recensioner

”Det är fint att Mumin lever vidare i trygga, varsamma händer som kan sin Jansson.” / Cecilia Fridén, Jönköpings-Posten

 

Kärlek från mumintrollen

Om boken

Kärleken är tystlåten, kärleken är vild. Kärleken är försiktig, kärleken är modig. Kärlek är att hålla nära, och att släppa iväg. Kärleken är allt.

Nu kommer Mumintrollen med en perfekt presentbok till någon du tycker om. Passar till både partner, bästisen, farmor och din lilla favoritunge.

Tove Jansson

Kärlek från mumintrollen

 

 

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann