bok

Mumin: Vem får blomman?

Tove Jansson

Författare

Riina Kaarla

Illustratör

Sami Kaarla

Illustratör

Beskrivning

2013-03-11
Svenska
0-3

Författare

Tove Jansson

Muminmamman får ett fång rosor av Muminpappan. Hon blir så glad att hon plockar en bukett till Mumintrollet, som i sin tur plockar blommor till Snorkfröken, som binder en krans till - ja, till vem?

En pekbok med kartongsidor på ett klassiskt Vad händer sen?-manér. Härliga bilder i klara färger för de allra yngsta läsarna.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Originaltitel

Kuka saa kukan?

Originalspråk

Finska

Översättare

Janina Orlov

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2013-03-11

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129686647

Antal Sidor

16

Ryggbredd (mm)

10

Höjd (mm)

170

Vikt (kg)

0.184

Bredd (mm)

170

 

Kärlek från mumintrollen

Om boken

Kärleken är tystlåten, kärleken är vild. Kärleken är försiktig, kärleken är modig. Kärlek är att hålla nära, och att släppa iväg. Kärleken är allt.

Nu kommer Mumintrollen med en perfekt presentbok till någon du tycker om. Passar till både partner, bästisen, farmor och din lilla favoritunge.

Tove Jansson

Kärlek från mumintrollen

 

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann