bok

Pompes orkester

Magali Le Huche

Illustratör

Beskrivning

2015-05-12
Svenska
3-6

Illustratör

Magali Le Huche

Formgivare omslag

Rebecka Neumann

I kväll är det stor konsert med djuren i skogen. Men vart har alla musikerna tagit vägen? Hjälp Pompe att hitta dem!

En björn spelar på sin stora flygel och en ekorre spelar piccolaflöjt uppe i ett träd. Tryck på symbolerna och lär dig hur alla instrument i en orkester låter!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originaltitel

Paco et l'orchestre

Originalspråk

Franska

Översättare

Suzanne Öhman

Publiceringsdatum

2015-05-12

Läsordning

0

Produktion

Papper

Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129696493

Antal Sidor

28

Ryggbredd (mm)

15

Höjd (mm)

210

Vikt (kg)

0.34

Bredd (mm)

181

Format

Inbunden

 

Nyfikna öron - Pompes Rockband

Om boken

Följ med Pompe till 60-talets Swinging London, rockmusikens och modets huvudstad. Pompe och hans vänner rycks med av atmosfären och startar ett eget källarband. Tryck och lyssna på alla svängiga instrument som ingår i Pompes band, och var med och dansa på releasefesten för deras första skiva!I boken kan du drömma dig tillbaka till Carnaby Street-tiden med Beatlesfrisyrer och härlig pop- och rockmusik. En kul bok med 16 olika musikljud!

Magali Le Huche

Nyfikna öron - Pompes Rockband

Relaterat

Fluff

Om boken

Fluff! ropar jag.
FLUFF! skriker jag.Fluff, gråter jag.Men du är borta.Om man har en liten kanin som man älskar över allt annat är det lätt att tänka på alla faror som lurar. Skator med vassa näbbar, hungriga örnar och fästingar i gräset. Nej, då är det säkrast för en liten kanin som Fluff att stanna hemma, inne i sin trygga bur. Men på sommarens soligaste dag händer det värsta. Fluff tar ett skutt ut genom dörren – in i det höga gräset – och är försvunnen. Nu börjar sökandet efter en liten, vit och fluffig kanin. Han måste hittas! Fast tänk om Fluff inte alls är borta, bara någon annanstans? Och tänk om det finns mer att hitta, där ute i det fria?Prisbelönta Annica Hedin skildrar mästerligt och finurligt något så sorgligt som att tappa bort ett husdjur. Och kan man skydda den man älskar mot allt som är farligt? Med färgsprakande och uttrycksfulla illustrationer av Erik Svetoft.

Annica Hedin, Erik Svetoft

Fluff