bok

Edisons källare

Neal Shusterman

Författare

Eric Elfman

Författare

Beskrivning

2015-04-16
Svenska
9-12

Författare

Neal Shusterman, Eric Elfman

Formgivare omslag

Emilie Ekström

Nicks fortsätter jakten på uppfinnaren Nikola Teslas utrustning, i kamp mot det hemliga sällskapet Accelerati. Uppföljaren till Teslas vind.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

Edison's Alley

Originalspråk

Engelska

Översättare

Jan Risheden

Språk

Svenska

Serie

Accelerati-trilogin

Publiceringsdatum

2015-04-16

Läsordning

2

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129697438

Recensioner

”‘Edisons källare' är andra delen i denna fantastiska serie /…/ Lycka att en tredje del är att vänta!” /Länstidningen Södertälje

 

Hawkings korridor

Om boken

För att skydda sin pappa och lillebror tvingas Nick Slate att motvilligt hjälpa Accelerati att färdigställa Teslas fantastiska maskin. De maktgalna ledarna vill inget hellre än att kontrollera världens energikällor - men det är fortfarande tre saker som måste hittas.

Den här gången kan Nick inte få någon hjälp från sina vänner, då de är spridda över jorden där de kämpar med egna mysterier. Vince är i Skottland, Caitlin och Mitch på väg till New Jersey och Petula verkar ha gått upp i rök. På egen hand måste Nick hitta Teslas sista uppfinningar - de som är de kraftfullaste av alla, med kraften att förgöra tid och rum.

Kommer Nick att hinna stoppa de maktgalna ledarna i det hemliga Accelerati-sällskapet innan det är för sent? Hawkings korridor är sista delen i Accelerati-trilogin.

Neal Shusterman, Eric Elfman

Hawkings korridor

 

Relaterat