bok

Jag är faktiskt inte en loser

Barry Loser

Jim Smith

Författare

Jim Smith

Illustratör

Beskrivning

2015-05-26
Svenska
6-9

Författare

Jim Smith

Illustratör

Jim Smith

Jag är faktiskt inte en loser är den andra boken i en serie anteckningsböcker som tillhör Barry Loser. Här får du följa Barry när han försöker göra sig av med sin loser-stämpel, hämnas på den fruktansvärda Darren Darenofski och slutligen bli en vinnare.

Jim Smiths superroliga illustrerade böcker med utmärkande stil och genial humor gör honom till den coolaste författaren i genren för barn som älskar att ha roligt när de läser. Jag är faktiskt inte en loser vann The Roald Dahl Funny Prize 2013.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Språk

Svenska

Originaltitel

I am still not a loser

Originalspråk

Engelska

Översättare

Helena Stedman

Serie

Barry Loser

Publiceringsdatum

2015-05-26

Läsordning

2

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129698794

 

Jag sa ju att jag inte är en loser

Om boken

Som om det inte var pinsamt nog att faktiskt HETA Loser i efternamn och ha en mamma som i vanliga fall är syns och hörs för mycket, så drabbas nu Barry av pinsamhetsrekord. Hans mamma vinner en tävling och blir utsedd till reklammodell för Mogdens stormarknad. Plötsligt syns hennes ansikte och rumpa på bilder över hela stan! Och ju mindre Barry försöker märkas, desto värre blir det. Inte ens skoltidningen Dagens bajsligheter lämnar honom ifred!

Jim Smiths superroliga illustrerade böcker med genial humor och stort hjärta gör honom och Barry så klart till de coolaste författarna för barn som älskar att ha roligt när de läser. Jag är faktiskt inte en loser, del två i serien, vann The Roald Dahl Funny Prize 2013.

Jim Smith, Jim Smith

Jag sa ju att jag inte är en loser

 

 

Relaterat