bok

En andra chans

Anne Cassidy

Författare

Beskrivning

2007-06-19
Svenska
12-15

Författare

Anne Cassidy

Alice Tully vet exakt vad som hände den där vårdagen för sex år sedan fast det är fortfarande svårt att fatta att det verkligen är sant. Hon kommer aldrig någonsin att kunna glömma, även om hon försöker leva ett helt normalt liv. Men Alices förflutna är farligt, våldsamt och oerhört sorgligt, och det håller på att fullständigt förstöra hennes nya tillvaro.

En andra chans är en stark och helt uppslukande roman om ett kontroversiellt och tabubelagt ämne.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originalspråk

Engelska

Översättare

Katarina Jansson

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2007-06-19

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789185243921

Antal Sidor

304

Ryggbredd (mm)

28

Höjd (mm)

200

Vikt (kg)

0.475

Bredd (mm)

138

 

Se dig inte om

Om boken

Kate Rickman är en helt vanlig 19-åring. Hon pluggar, jobbar extra på turistbyrån och delar lägenhet med två andra tjejer. Ibland går hon ut på krogen för att festa och träffa killar, men det blir aldrig allvar med någon. Hennes liv är ganska trist och händelselöst. Vardagligt och lugnt.

Det ingen vet är att Kate inte alltid har hetat Kate. Ett tag hette hon Alice. Och innan dess hette hon Jennifer. Jennifer Jones. Som tolvåring blev hon känd i hela England efter att ha slagit ihjäl sin bästa kompis med ett baseballträ.

Se dig inte om är den spännande, fristående fortsättningen på En andra chans. Alice Tully har bytt namn till Kate Rickman, men hennes förflutna finns kvar. Det som hände den där vårdagen när hon fortfarande var Jennifer Jones - när hon följde med kompisarna ner till sjön - går inte att glömma. Och Kate måste försöka hantera det, på ett eller annat sätt.

Anne Cassidy

Se dig inte om

Relaterat