Hedvig Häggman-Sund

Foto av:

Emma Larsson

Hedvig Häggman-Sund har jobbat som illustratör sedan 2004 och har tecknat för bland annat serietidningar, böcker, spel och animerad film, bland annat med uppdrag från Netflix och Universal Pictures. Hon delar sin tid mellan Göteborg och Malmö och har pojkvän, katt samt ett illustrationskonto på Instagram med 225 000 följare.

Relaterat

Världens coolaste djur enligt Julia

Om boken

Rolig och spännande fakta av barnens favorit Julia Wiberg.

Läs, skratta och förundras tillsammans över allt tokigt, roligt och häftigt som pågår i djurens värld! Visste du till exempel att gorillor borstar tänderna med en pinne, koalaungar äter sin mammas bajs eller att kameleonter kan titta åt två olika håll samtidigt!

Julia Wiberg är känd från SVT:s "Djur med Julia", Spotifypodden "Julias coola djur", YouTube-kanalen "Julias djur" och sin blogg på Mama. I Världens coolaste djur enligt Julia har Julia samlat sina allra coolaste djur, oemotståndligt porträtterade av illustratören Hedvig Häggman-Sund. Tillsammans har de skapat en härligt rolig och färgglad bok med lättillgänglig och oväntad fakta!

En bok för djurälskare i alla åldrar!

Julia Wiberg, Hedvig Häggman-Sund

Världens coolaste djur enligt Julia

Relaterade artiklar

Barnens favorit presenterar världens mäktigaste djur

Programledaren Julia Wiberg är tillbaka med en djurbok med den allra roligaste faktan om 12 coolaste djuren i världen. Det blir fart och humor i både text och bild, signerade Hedvig Häggman Sund, vars artwork följs av en nära en kvarts miljon på Instagram.