bok

Enhörningen Aurora

Hedvig Häggman-Sund

Författare

Beskrivning

2018-06-18
Svenska
6-9

Författare

Hedvig Häggman-Sund

Formgivare omslag

Jeanette Wigren

Aurora heter en enhörning som är nio år gammal. Hon har ingen smartphone för det är så svårt att använda den med hovar. Tillsammans med sina vänner bor hon i en förtrollad skog. En dag bestämmer de sig för att ha en tävling för att se vem som skjuter finast magistråle med sitt enhörningshorn. De skjuter färgsprakande strålar med mönster av stjärnor, blommor och kakor. Men när Aurora vinner tävlingen, blir hennes kompis Sylvia arg, och bestämmer sig för att hämnas. Nästa dag säger Sylvia att Aurora förtrollat hennes magistråle så att hon skulle förlora, och Auroras vänner vänder sig emot henne. Förtvivlad rymmer hon ut i skogen, och träffar en gammal grip som är beredd att hjälpa till.

Enhörningen Aurora är en rolig och spännande seriebok om vänskap, enhörningar, magistrålar och om hur viktigt det är att stå på sig. Illustratören Hedvig Häggman-Sund har skapat en färgsprakande värld där vad som helst kan hända.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2018-06-18

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129703375

Antal Sidor

68

Ryggbredd (mm)

6

Höjd (mm)

240

Vikt (kg)

0.243

Bredd (mm)

170

Format

Häftad

Recensioner

BTJ

"En klassisk barnberättelse om avundsjuka och vänskap." – Henrik Halvarson.

 

Enhörningarnas förtrollade skog - Målarbok

Om boken

I enhörningarnas förtrollade skog finns vänskap, magi och regnbågar att färglägga. Följ med och inspireras av en magisk värld där vad som helst kan hända.

Hedvig Häggman-Sund, Hedvig Häggman-Sund

Enhörningarnas förtrollade skog - Målarbok

Relaterat

Nyheter

Barnens favorit presenterar världens mäktigaste djur

Programledaren Julia Wiberg är tillbaka med en djurbok med den allra roligaste faktan om 12 coolaste djuren i världen. Det blir fart och humor i både text och bild, signerade Hedvig Häggman Sund, vars artwork följs av en nära en kvarts miljon på Instagram.

Seriefrossa i vår: 3 x boknyheter och 2 x events

I vår bjuder vi på riktig seriefrossa. Tre fina nyheter på bokhyllan - dessutom möter du våra författare och tecknare på de stora serieevenemangen i maj.