Kalle Landegren

Foto av:

Magnus Liam Karlsson

Kalle Landegren är född 1987 och bor i Uppsala. Han är serietecknare, illustratör och konstnär.

Kalle Landegren är född 1987 och bor i Uppsala. Han är serietecknare, illustratör, konstnär och författare. Humor är hans signum, oavsett om han tecknar för barn eller vuxna. Som illustratör har han bland annat tecknat Skurkarnas skurk av humorgruppen IJustWantToBeCool. 2024 kommer hans egen bok Djingis erövrar planeter.

Relaterat

Djingis erövrar planeter

Om boken

Det bästa Djingis vet är att erövra. Hon älskar att plundra, ödelägga och härska, och ingen går säker från hennes härjningar, inte ens planeter i universums allra bortersta hörn. Nu är hon på jakt efter ännu en planet att lägga under sig och hon har hittat en som ser väldigt bra ut. Den heter visst Jorden. Men vilka dumma och märkliga varelser som finns där! De fattar ju inte alls att det är hon som bestämmer nu.
Tre berättelser i en: Djingis erövrar Jorden, Djingis möter Erövrarnas erövrare och Djingis och den gyllene planeten

Kalle Landegren, Kalle Landegren

Djingis erövrar planeter

Förrädaren

Om boken

Stephanie ser fram emot en ny termin på Skurkskolan – trots allt som hände under den första.
Men när elever på skolan kidnappas av en mystisk figur inser hon att även denna termin kommer bli allt annat än normal. Inte blir det bättre av att hennes bästa vän Sven hamnar i kärlekstrubbel och att rektorn ger henne ett svårt uppdrag.Helt klart är det något som inte står rätt till och Stephanie måste ta reda på vad.Humorgruppen IJustWantToBeCool (IJWTBC) är tillbaka med en skruvad, fartfylld bladvändare för lässlukaråldern, där frågan om vem som egentligen är hjälte ställs på sin spets och där allt kan gå precis hur som helst.

Victor Beer, Emil Beer, Joel Adolphson, IJustWantToBeCool , Kalle Landegren

Förrädaren

Relaterade artiklar

Fyndigt om maktgalen utomjording

Kalle Landegren, som bland annat gjort succé som illustratör till "Skurkarnas skurk" av humorgruppen IJustWantToBeCool, kommer nu med sin första egna bok. Djingis erövrar planeter är ett bildburet rymdepos med skruvad humor!