bok

Morbror Klas

Eva Susso

Författare

Gun Jacobson

Illustratör

Beskrivning

2000-09-18
Svenska

Författare

Eva Susso

Illustratör

Gun Jacobson

Somliga har både pappor och låtsaspappor men Markus har ingen alls. Hans pappa är död. Men han har en morbror. Visserligen har han aldrig träffat morbror Klas eftersom han går på sjön och har bott i Brasilien. Men nu kommer han hem! Markus ska hälsa på honom. Självklart blir det inte alls som Markus tänkt. Men det blir härligt och mysigt ändå och han får vara med om ett lagom farligt äventyr som får ett lyckligt slut. Ett äventyr för riktiga karlar, säger till och med morbror Klas. De färgstarka fantasifulla bilderna är gjorda av Gun Jacobson.

Detaljer

Bokinformation

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2000-09-18

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129648867

Antal Sidor

32

Vikt (kg)

0.301

 

Din första bok

Om boken

Välkommen till världen! Här kommer en tjock och fin samlingsvolym med det allra bästa för alla efterlängtade knytt - en bok att växa med, där kärleken till det lilla barnet står i centrum. Noga utvalda berättelser som passar de minsta varvas med rim och ramsor, fina dikter och roliga sånger. Du hittar älskade barnbokskaraktärer som Pippi, Max och Kotten men även nyare favoriter av stjärnor som Emma AdBåge och Lena Sjöberg, och dessutom flera helt nyskrivna och nyillustrerade verk. En riktig barnboksskatt i en enda bok och den perfekta presenten till alla små nykomlingar.

Jujja Wieslander, Astrid Lindgren, Emma AdBåge, Barbro Lindgren, Lena Anderson, Arne Norlin, Lennart Hellsing, Antologi , Carl Johanson, Lena Sjöberg, Ester Roxberg, Ulf Stark, Siri Ahmed Backström, Eva Susso, Lena Olsson, Emma AdBåge, Cecilia Heikkilä, Charlotte Ramel, Nathalie Ruejas Jonson, Ilon Wikland, Ingrid Vang Nyman, Eva Eriksson, Lena Anderson, Ellen Ekman, Lena Sjöberg, Jonas Burman, Marit Törnqvist, Carl Johanson, Catarina Kruusval, Laura Di Francesco, Benjamin Chaud, Marika Maijala, Siri Ahmed Backström

Din första bok

 

Relaterat