bok

Hur ska vi trösta den ledsna bebin?

Cressida Cowell

Författare

Beskrivning

2003-07-24
3-6

Författare

Cressida Cowell

Vad gör man med en bebis som bara gråter och gråter? Upprepningssaga för de minsta. Nu i Klumpe Dumpe! Bebin sa "Buu-huuu-huu!" Vad ska hunden, katten, kon och ankan göra med honom? Ska de ge honom mat? Ska de bada honom? Ska de leka med honom? Till slut kommer ankan på det! En oemotståndlig godnattsaga för de allra minsta. Boken utkom för första gången på R&S år 2000. Översättning: Brita af Geijerstam

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originaltitel

What shall we do with the boo-hoo-baby?.

Originalspråk

Engelska

Översättare

Britta Geijerstam af, Brita af Geijerstam

Publiceringsdatum

2003-07-24

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129659627

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

8

Höjd (mm)

218

Vikt (kg)

0.193

Bredd (mm)

175

 

Hur ska vi trösta den ledsna bebin?

Cressida Cowell

Hur ska vi trösta den ledsna bebin?

Relaterat

Spårvagnen

Om boken

Följ med på en dag i en spårvagns liv. Följ med in i hytten, undersök alla knappar och spakar. Hur går det till att köra spårvagn och vad händer när det blir stopp i trafiken? Spårvagnen kör runt igenom hela staden och hämtar och lämnar av passagerare efter sitt körschema. Tre olika spårvagnsförare byter av varandra i förarhytten för att trafiken ständigt ska flyta under en hel dag. Förutom att man får se mycket när man kör spårvagn kan man också hjälpa till att ta rätt på borttappade väskor och hjälpa människor som åkt fel att hitta hem igen.
Serieskaparen och tidigare spårvagnsföraren Steve Nyberg gör sin första bilderbok. Steve djupdyker i det mytomspunna fordonet, ett litet äventyr i en spårvagns vardag. I slutet av boken finns även en historisk tillbakablick.

Steve Nyberg, Steve Nyberg

Spårvagnen