bok

Stora varförboken

Beskrivning

2006-04-04
6-9

Boken för alla nyfikna barn - fullmatad med mer än 300 spännande frågor och svar! Här finns fakta om sånt som barn vill veta - stort och smått - om urtid, djur, natur, jorden, universum och människan. Boken är faktagranskad och genomillustrerad med massor av härliga, skojiga och instruktiva bilder.

Innehållsrikt och roligt för alla kunskapssugna!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originaltitel

Mon premier Larousse des Pourquoi

Originalspråk

Franska

Publiceringsdatum

2006-04-04

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129663570

Antal Sidor

160

Ryggbredd (mm)

18

Höjd (mm)

245

Vikt (kg)

0.725

Bredd (mm)

200

Relaterat

Vega upptäcker återvinning

Om boken

Vega har precis ätit mellanmål och ska kasta bananskalet i den bruna påsen under diskbänken. Men vad händer med bananskalet efter att det hamnat i soporna? Och vad händer med glasburkarna och metallförpackningarna som man lägger i olika behållare? Det vet nog Fredde! Fredde är Vegas granne och arbetar som renhållningsarbetare. Vega åker med i Freddes sopbil och får följa sopornas väg genom staden. Häng med till avfallsanläggningen och återvinningscentralen, lär dig mer om källsortering och hur sopor och avfall återvinns och blir till något nytt.
En både rolig och spännande faktabilderbok med härligt detaljrika bilder för alla som vill veta mer om hur vi tar tillvara på resurserna för ett mer hållbart samhälle. Vega upptäcker staden är en faktaserie om staden och hur den fungerar.Läs också: Vega upptäcker: Vatten och avlopp

Ellen Hall, Emily Ryan

Vega upptäcker återvinning