bok

Viktigt att veta om oviktiga saker - andra boken

Dominique Enright

Författare

Beskrivning

2008-09-12
9-12

Författare

Dominique Enright

Hur gör man osynligt bläck? Hur får man bort svettlukten ur gympaskorna? Hur hypnotiserar man en kyckling? Vill du veta detta och mycket mer? Då är detta boken för dig! Knasiga fakta du bara måste ha koll på, roliga pyssel och tricks, och kunskap som kan göra dig till kungen av frågesport!

Läs också Viktigt att veta om oviktiga saker 1 och Viktigt att veta om oviktiga saker 3!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Originaltitel

Children´s Miscellany. Volume Two

Originalspråk

Engelska

Översättare

Thorbjörn Nilsson

Publiceringsdatum

2008-09-12

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789173710381

Antal Sidor

154

Ryggbredd (mm)

13

Höjd (mm)

170

Vikt (kg)

0.231

Bredd (mm)

136

 

Viktigt att veta om oviktiga saker - andra boken

Om boken

Hur gör man osynligt bläck? Hur får man bort svettlukten ur gympaskorna? Hur hypnotiserar man en kyckling? Vill du veta detta och mycket mer? Då är detta boken för dig! Knasiga fakta du bara måste ha koll på, roliga pyssel och tricks, och kunskap som kan göra dig till kungen av frågesport! Läs också Viktigt att veta om oviktiga saker 1 och Viktigt att veta om oviktiga saker 3!

Dominique Enright

Viktigt att veta om oviktiga saker - andra boken

Relaterat

Vega upptäcker återvinning

Om boken

Vega har precis ätit mellanmål och ska kasta bananskalet i den bruna påsen under diskbänken. Men vad händer med bananskalet efter att det hamnat i soporna? Och vad händer med glasburkarna och metallförpackningarna som man lägger i olika behållare? Det vet nog Fredde! Fredde är Vegas granne och arbetar som renhållningsarbetare. Vega åker med i Freddes sopbil och får följa sopornas väg genom staden. Häng med till avfallsanläggningen och återvinningscentralen, lär dig mer om källsortering och hur sopor och avfall återvinns och blir till något nytt.
En både rolig och spännande faktabilderbok med härligt detaljrika bilder för alla som vill veta mer om hur vi tar tillvara på resurserna för ett mer hållbart samhälle. Vega upptäcker staden är en faktaserie om staden och hur den fungerar.Läs också: Vega upptäcker: Vatten och avlopp

Ellen Hall, Emily Ryan

Vega upptäcker återvinning