bok

Mycket mera Millan

Milena Bergquist

Författare

Annika Huett

Illustratör

Kartonnage

Ändra format

Slut i lager

Beskrivning

2006-04-05
Svenska
6-9

Författare

Milena Bergquist

Illustratör

Annika Huett

Millan, 6 år, är en intensiv person med starka känslor och Millan älskar djur. Hon vill ha en hund eller katt, ja, vad som helst bara det är hennes eget djur. Men än så länge får hon nöja sig med att rädda så många som möjligt. Minst hundra daggmaskar, sniglar och nyckelpigor och en fågel - fast den dog.

När familjen flyttar till Katrineholm får Millan mamma att lova henne en katt. Men det händer ingenting fast Millan tjatar varenda dag, så hon skaffar en själv! Sån är hon - självständig, orädd, handlingskraftig. Och visst får hon ofta skäll för allt hon ställer till med, men det får hon ta.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2006-04-05

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129663853

Antal Sidor

160

Ryggbredd (mm)

14

Höjd (mm)

200

Vikt (kg)

0.339

Bredd (mm)

150

 

Mycket mera Millan

Om boken

Millan, 6 år, är en intensiv person med starka känslor och Millan älskar djur. Hon vill ha en hund eller katt, ja, vad som helst bara det är hennes eget djur. Men än så länge får hon nöja sig med att rädda så många som möjligt. Minst hundra daggmaskar, sniglar och nyckelpigor och en fågel - fast den dog. När familjen flyttar till Katrineholm får Millan mamma att lova henne en katt. Men det händer ingenting fast Millan tjatar varenda dag, så hon skaffar en själv! Sån är hon - självständig, orädd, handlingskraftig. Och visst får hon ofta skäll för allt hon ställer till med, men det får hon ta.

Milena Bergquist

Mycket mera Millan

 

Relaterat