bok

Mycket mera Millan

Milena Bergquist

Författare

Beskrivning

2019-01-02
Svenska
6-9

Författare

Milena Bergquist

Formgivare omslag

Rebecka Neumann

Millan, 6 år, är en intensiv person med starka känslor och Millan älskar djur. Hon vill ha en hund eller katt, ja, vad som helst bara det är hennes eget djur. Men än så länge får hon nöja sig med att rädda så många som möjligt. Minst hundra daggmaskar, sniglar och nyckelpigor och en fågel - fast den dog.

När familjen flyttar till Katrineholm får Millan mamma att lova henne en katt. Men det händer ingenting fast Millan tjatar varenda dag, så hon skaffar en själv! Sån är hon - självständig, orädd, handlingskraftig. Och visst får hon ofta skäll för allt hon ställer till med, men det får hon ta.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Serie

Millan

Publiceringsdatum

2019-01-02

Läsordning

2

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129708899

Antal Sidor

160

Höjd (mm)

0.5

Bredd (mm)

0.5

 

Modiga Millan

Om boken

Millan har väntat i hela sitt liv på att få börja i skolan. Nu är det äntligen dags. Lite läbbigt känns det, men mest roligt. Med sitt röda hår och sitt humör sticker hon ut redan från början. Och hon är inte rädd för att ingripa när något är fel. Tredje fristående delen om Millan rymmer massor av action och starka känslor. Millan är ju så intensiv! Hon gör ingenting halvhjärtat. Det blir ofta väldigt dramatiskt - och roligt!

Härlig högläsnings-/kapitelbok illustrerad av Annika Huett.

Milena Bergquist, Annika Huett

Modiga Millan

 

Relaterat