bok

Moshi MoshiKawaii - Lotto

Beskrivning

2010-09-07
Svenska
3-6
Spela lotto med åtta söta, roliga, coola och fräcka Moshi-familjer! Alla bor de i Moshi-världen och nu ska du samla ihop dem och placera dem där de hör hemma.

Läs böckerna:
Var är Jordgubbs-Moshi? (2009)
Var är prinsessan Jordgubbs-Moshi?
(2010)

Mer info på moshimoshikawaii.com

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2010-09-07

Läsordning

0

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129671476

Format

Relaterat

Lurad!

Om boken

Finns det något roligare än att busa? Handen i ketchup, tandkrämsfyllda Oreos och ballonger i örngottet är bara några av de bus som intet ont anande familjemedlemmar kan råka ut för när ni har läst den här boken. Här kommer den ultimata busbibeln för alla barn som älskar att hitta på bus.
Boken innehåller 59 roliga bus i olika svårighetsgrader: allt från superenkla och medelsvåra till bus som kräver lite mer förberedelser, men där effekten blir desto större! Busa med föräldrar eller syskon, eller varför inte gå ihop med mamma och busa med mormor? Busa i köket, i badrummet, busa med tejp, med makaroner och annat smått och gott som finns hemma. Här finns något för alla, och när boken är slut kan vi lova att du har blivit ett riktigt busproffs!

Vivi Wallin är entreprenör och influencer och mamma till Knut - en av världens proffsigaste busmästare! Hon står bakom det omåttligt populära instagramkontot Mammasanningar där hon med en stor dos humor och pepp tar sig an föräldraskapets fram- och baksidor. Hon driver även mediahuset Fixa själv där Sveriges största hemmafixblogg med fokus på bakning, DIY och pyssel ingår.

PS! Vivi och Knut hälsar att det är lag på att busen ska vara roliga för den som blir busad med - aldrig elaka såklart! Och det är förstås den som busar som får ta städningen efteråt!

Vivi Wallin, Sara Ljungdahl Holst

Lurad!