bok

Mytologiska väsen

Bok med 4 pussel

Beskrivning

2010-02-19
Svenska
6-9
Oemotståndlig bok för alla som är intresserade av mytologi, fantasy och fascinerande väsen! Spännande fakta och detaljerade bilder kombinerat med pussel.

Blodtörstiga varulvar, eldsprutande drakar och vackra enhörningar. Mytologiska väsen har alltid fascinerat oss, skrämt oss, och väckt vår nyfikenhet. I den här boken får du lära känna dem lite närmare. Vem och hur blir man varulv? Varför sprutar draken eld? Och hur farlig är egentligen sjöjungfrun? Mytologiska väsen innehåller en perfekt kombination av spännande och lättillgänglig fakta, fascinerande bilder och pussel. Varje pussel föreställer ett känt mytologiskt väsen: varulv, Fågel Fenix, enhörning och drake. Till varje bild finns en historisk text som förklarar bakgrund och karaktärsdrag.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Språk

Svenska

Originaltitel

Mythical Creatures Deluxe Portrait Jigsaw Book

Originalspråk

Engelska

Översättare

Cajsa Odeskans

Publiceringsdatum

2010-02-19

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129673197

Antal Sidor

12

Ryggbredd (mm)

19

Höjd (mm)

390

Vikt (kg)

1.248

Bredd (mm)

268

Format

Övrigt

Relaterat

Lurad!

Om boken

Finns det något roligare än att busa? Handen i ketchup, tandkrämsfyllda Oreos och ballonger i örngottet är bara några av de bus som intet ont anande familjemedlemmar kan råka ut för när ni har läst den här boken. Här kommer den ultimata busbibeln för alla barn som älskar att hitta på bus.
Boken innehåller 59 roliga bus i olika svårighetsgrader: allt från superenkla och medelsvåra till bus som kräver lite mer förberedelser, men där effekten blir desto större! Busa med föräldrar eller syskon, eller varför inte gå ihop med mamma och busa med mormor? Busa i köket, i badrummet, busa med tejp, med makaroner och annat smått och gott som finns hemma. Här finns något för alla, och när boken är slut kan vi lova att du har blivit ett riktigt busproffs!

Vivi Wallin är entreprenör och influencer och mamma till Knut - en av världens proffsigaste busmästare! Hon står bakom det omåttligt populära instagramkontot Mammasanningar där hon med en stor dos humor och pepp tar sig an föräldraskapets fram- och baksidor. Hon driver även mediahuset Fixa själv där Sveriges största hemmafixblogg med fokus på bakning, DIY och pyssel ingår.

PS! Vivi och Knut hälsar att det är lag på att busen ska vara roliga för den som blir busad med - aldrig elaka såklart! Och det är förstås den som busar som får ta städningen efteråt!

Vivi Wallin, Sara Ljungdahl Holst

Lurad!