bok

Lilla spöket Laban - Mammas färger

Inger Sandberg

Författare

Beskrivning

2011-05-06
Svenska
3-6

Författare

Inger Sandberg

När Mamma Spöke målar med sina magiska färger blir tavlorna levande.

Labolina och Laban vill pröva färgerna. De målar ett troll, ett läskigt och busigt troll. Som också blir levande! Trollet häller saft på Labolinas docka Millimina. Och äter upp deras kokosbollar. Hur ska de bli av med det jobbiga trollet? Laban får en smart idé! Bara de hinner bli klara innan Mamma Spöke kommer tillbaka.

Boken ingår i en serie som bygger på de tecknade filmerna om Lilla Spöket Laban och alla hans vänner. Illustration, teckningar och bakgrund är skapade av PennFilm, en grupp erkända animatörer och illustratörer ledda av den legendariske och prisbelönte Per Åhlin.

I samma serie om Lilla Spöket Laban:
Stor och duktig
Laban och jultomten
Vilse i skogen
Dumma Pappa Spöke


Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2011-05-06

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129677898

Antal Sidor

32

Ryggbredd (mm)

58

Höjd (mm)

247

Vikt (kg)

0.286

Bredd (mm)

214

 

Lilla Spöket Laban - Mina första känslor

Om boken

Glad, rädd eller arg?

De första åren i livet är fulla av starka känslor som är bra att kunna sätta ord på. Här är barnets allra första bok om känslor: en pekbok med klara färger och tydliga bilder där de allra minsta får möta Lilla Spöket Laban och hans vänner och lära sig om vanliga känslor på samma gång. Med tåliga pärmar som passar små händer. Den perfekta boken för en mysig stund i soffan tillsammans.

I samma serie: Mina första ord, Mina första färger, Mina första siffror.

Inger Sandberg, Lasse Sandberg

Lilla Spöket Laban - Mina första känslor

Relaterat

Nyheter

Tre berättelser om Lilla Spöket Laban – i en bok!

Sveriges mest älskade spöke är tillbaka i en härligt tjock och matig samlingsvolym av barnbokslegendarerna Inger och Lasse Sandberg. Alldeles lagom läskig för små spökfantaster.

Älskad tidlös klassiker i nytryck

En älskad och tidlös bilderboksklassiker av Inger och Lasse Sandberg, nu i efterlängtad nyutgåva med restaurerade bilder. Lilla Anna tillhör en av våra allra mest kända barnbokskaraktärer och här får vi följa med henne och Långa Farbrorn ut på havet.

Inger Sandberg fyller 90 år och firas med en fin samlingsvolym

Den 2 augusti fyller Inger Sandberg 90 år och lagom till födelsedagen utkommer en vacker samlingsvolym med utvalda favoriter ur Inger och Lasse Sandbergs stora sagoskatt.