bok

Stjärnmärkt

Jessica Spotswood

Författare

Beskrivning

2014-01-14
Svenska
12-15

Författare

Jessica Spotswood

Stjärnmärkt tar oss tillbaka till ett alternativt New England i slutet av 1800-talet - en värld befolkad av häxor, tyngd av brödraskapets förtryck och en ödestyngd profetia.

Cate har gått med i systraskapet, en hemlig sammanslutning av häxor. Där axlar hon motvilligt den tunga bördan av att vara den utvalda, den häxa som en gammal profetia pekat ut som den som ska leda kampen mot brödraskapets tyranni och få till stånd en ny magisk tidsålder.

Men även inom systraskapet härskar intrigerna. Lojaliteter och tidigare allianser prövas, svek och faror lurar bakom varje hörn och systrarnas mod, kärlek och vilja att beskydda de man älskar testas till max.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originaltitel

Born wicked

Originalspråk

Engelska

Översättare

Jan Risheden

Språk

Svenska

Serie

Systrarna Cahill

Publiceringsdatum

2014-01-14

Läsordning

2

Produktion

Papper

Bokpapper träfritt

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Tryckeri/Producent

ScandBook AB

Produktdetaljer

ISBN

9789129686456

Antal Sidor

362

Ryggbredd (mm)

28

Höjd (mm)

216

Vikt (kg)

0.515

Bredd (mm)

144

Hållbarhet

Recensioner

stinasmusikhemsida.blogg.se

”Åh så jag har längtat efter den här boken.”

bokparadis.blogg.se

”Kort sagt, gillade ni första boken kommer ni inte bli besviken över denna. Den är precis lika bra och man sitter på spänn genom hela boken.”

”Stjärnmärkt är en förtrollande bok som jag rekommenderar till de som vill läsa ha spännaning, magi och häxor. Jag ser verkligen fram emot nästa bok! / Marklars books

 

Systrars öde

Om boken

Febern skördar offer i New London och Cate skulle kunna bota människor, men inte utan att avslöja sin kraft för Brödraskapet och själv riskera livet. De har redan avrättat många misstänkta häxor.

Som om det inte vore nog måste Cate dessutom försöka få Finn att minnas vad de hade tillsammans. Efter Mauras svek har Finn inget minne av Cate längre. Och Tess syner blir allt starkare, profetian om att en Cahillsyster kommer att döda en annan verkar inte längre osannolik.

Sista delen i trilogin om systrarna Cahill är full av romantik, magi, spänning och oanade vändningar. Böcker att sträckläsa!

Jessica Spotswood

Systrars öde

 

Relaterat