bok

Sarah Dessen - Presentförpackning

Två pocketböcker och solpuder

Sarah Dessen

Författare

Beskrivning

2013-06-26
Svenska
12-15

Författare

Sarah Dessen

Formgivare omslag

Clara

Det perfekta sommarpaketet innehåller inte bara två pocketböcker av en av USA:s mest populära ungdomsboksförfattare utan dessutom ett fint solpuder i vacker puderdosa.

Sarah Dessens böcker ligger ofta högt upp på topplistorna och läses av såväl tonårstjejer som av kvinnor 20+. I Mycket mer än så möter vi Auden som jämt varit den perfekta dottern, den ansvarsfulla systern, den duktiga eleven. När hon blir erbjuden att spendera sommaren innan hon ska börja på college, hos pappan och hans nya familj i en liten stad vid kusten, tar hon tillfället i akt. Det blir sommaren när allt förändras. I Mitt perfekta liv träffar vi Macy som undrar över vad ett perfekt liv egentligen är? Kan det helt oväntade vara det som visar sig vara det mest perfekta?

En perfekt presentbox med pocketböcker och solpuder.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originalspråk

Engelska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2013-06-26

Läsordning

0

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129689099

Antal Sidor

0

Ryggbredd (mm)

51

Höjd (mm)

224

Vikt (kg)

0.565

Bredd (mm)

179

Format

Pocket

 

Jag glömmer dig aldrig

Om boken

Emma Saylor lever ett lugnt och stilla liv tillsammans med sin pappa. Mamman dog när Emma var liten, och det enda hon minns är historierna mamman brukade berätta, om den lilla staden vid den stora sjön.
När Emma plötsligt får chansen att tillbringa en sommar hos sin mammas familj i North Lake förändras allt. Vem är hon egentligen? Emma, pappas dotter, eller Saylor, som mamma brukade kalla henne? Det är som om hon får lära känna en ny del av sig själv, en del som alltid funnits där men länge legat dold.
I North Lake finns också Roo. Han var Emmas bästa vän när hon var liten, och när de återknyter kontakten hjälper han henne att foga samman det pussel som är familjens historia, bit för bit.

Sarah Dessen är en av USA:s mest uppskattade ungdomsboksförfattare, och hennes böcker läses av både tonåringar och vuxna. Jag glömmer dig aldrig blir hennes nionde roman på svenska, och alla Dessen-fans kommer att känna igen sin favoritförfattare!

Sarah Dessen

Jag glömmer dig aldrig

Relaterat