bok

Fina visor

Catarina Kruusval

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Beskrivning

2015-01-13
Svenska
0-3

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Catarina Kruusval

Ellen och Olle sjunger fina visor: Imse vimse spindel, Prästens lilla kråka och Små grodorna. En rar visbok för de allra minsta. Peka och sjung!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Serie

Vispekisar Kruusval

Publiceringsdatum

2015-01-13

Läsordning

0

Produktion

Papper

Hi-Q matt art paper FSC

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129694314

Antal Sidor

56

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

168

Vikt (kg)

0.179

Bredd (mm)

156

Format

Inbunden

 

Barnens första visbok

Om boken

Bläddra, peka och sjung tillsammans!
Catarina Kruusvals klassiska vispekböcker har lästs och älskats av tusentals barn. Nu kommer de samlade i en härlig sångbok för de allra minsta. En samling med tolv klassiska barnvisor som alla kan sjunga med i: Ekorr’n satt i granen, Imse vimse spindel, Bä bä vita lamm och många fler. Massor av härligt färgglada bilder med mycket att titta på för små sångfåglar. Ett behändigt format som passar de allra yngsta och en perfekt present till dop eller namngivning.Finns även som utgåva med inbyggd ljudspelare under namnet Första visboken.

Catarina Kruusval, Catarina Kruusval

Barnens första visbok

 

 

Relaterat

Katterna som försvann

Om boken

Var katten är katterna?
En dag när farbrorn gick ut med soporna glömde han att stänga ytterdörren. När han kom tillbaka hade hans fem katter smitit ut! Den svarta, den vita, den gråa, den röda och den mittemellan. Allihop hade sprungit bort. Farbrorn ringde genast till polisen. Att hitta sånt som försvunnit är det poliser gör mest och bäst! Nästan, i alla fall ...En titta-hitta-bok full av roliga och kluriga detaljer. Leta i bilderna och se om du kan hjälpa de förvirrade poliserna att hitta de försvunna katterna!Björn Bergenholtz är en av våra största barnboksskapare. Han har gjort sig känd för sina makalösa bilder och berättelser som alltid innehåller en stor portion humor och finurlighet.

Björn Bergenholtz, Björn Bergenholtz

Katterna som försvann