bok

Fina visor

Catarina Kruusval

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Beskrivning

2015-01-13
Svenska
0-3

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Catarina Kruusval

Ellen och Olle sjunger fina visor: Imse vimse spindel, Prästens lilla kråka och Små grodorna. En rar visbok för de allra minsta. Peka och sjung!

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

0-3

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Serie

Vispekisar Kruusval

Publiceringsdatum

2015-01-13

Läsordning

0

Produktion

Papper

Hi-Q matt art paper FSC

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129694314

Antal Sidor

56

Ryggbredd (mm)

9

Höjd (mm)

168

Vikt (kg)

0.179

Bredd (mm)

156

Format

Inbunden

 

Barnens första visbok

Om boken

Bläddra, peka och sjung tillsammans!
Catarina Kruusvals klassiska vispekböcker har lästs och älskats av tusentals barn. Nu kommer de samlade i en härlig sångbok för de allra minsta. En samling med tolv klassiska barnvisor som alla kan sjunga med i: Ekorr’n satt i granen, Imse vimse spindel, Bä bä vita lamm och många fler. Massor av härligt färgglada bilder med mycket att titta på för små sångfåglar. Ett behändigt format som passar de allra yngsta och en perfekt present till dop eller namngivning.Finns även som utgåva med inbyggd ljudspelare under namnet Första visboken.

Catarina Kruusval, Catarina Kruusval

Barnens första visbok

 

 

Relaterat

Fluff

Om boken

Fluff! ropar jag.
FLUFF! skriker jag.Fluff, gråter jag.Men du är borta.Om man har en liten kanin som man älskar över allt annat är det lätt att tänka på alla faror som lurar. Skator med vassa näbbar, hungriga örnar och fästingar i gräset. Nej, då är det säkrast för en liten kanin som Fluff att stanna hemma, inne i sin trygga bur. Men på sommarens soligaste dag händer det värsta. Fluff tar ett skutt ut genom dörren – in i det höga gräset – och är försvunnen. Nu börjar sökandet efter en liten, vit och fluffig kanin. Han måste hittas! Fast tänk om Fluff inte alls är borta, bara någon annanstans? Och tänk om det finns mer att hitta, där ute i det fria?Prisbelönta Annica Hedin skildrar mästerligt och finurligt något så sorgligt som att tappa bort ett husdjur. Och kan man skydda den man älskar mot allt som är farligt? Med färgsprakande och uttrycksfulla illustrationer av Erik Svetoft.

Annica Hedin, Erik Svetoft

Fluff