bok

Barnens sånger och sagor med cd

Catarina Kruusval

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Beskrivning

2015-04-08
Svenska
3-6

Författare

Catarina Kruusval

Illustratör

Catarina Kruusval

Catarina Krusvaals små peksångböcker har gjort succé med sina roliga och välgjorda bilder. Dessutom har Catarina illustrerat en rad klassiska sagor för mindre barn. Allt detta kommer nu samlat i en stor härlig volym med tillhörande cd. Äntligen får alla föräldrar hjälp att hitta detta fina material som tillhör vårt gemensamma kulturarv.

Innehåller bland annat sagan om Rödluvan, Tre små grisar, Guldlock, Bockarna Bruse, Törnrosa, och sångerna Ekorrn satt i granen, Små grodorna, Björnen sover, Bä bä vita lamm och Trollmors vaggsång.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Originalspråk

Svenska

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2015-04-08

Produktion

Papper

Matt/Silk bestruket

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129695809

Antal Sidor

128

Ryggbredd (mm)

17

Höjd (mm)

255

Vikt (kg)

0.681

Bredd (mm)

204

Format

Inbunden

Recensioner

”Det är en mycket fin bok som är självklar på alla bibliotek och som också borde finnas på alla förskolor. Till boken hör en cd som innehåller samtliga visor och sagor. Helhetsbetyg: 5.” /BTJ

 

Barnens första visbok

Om boken

Bläddra, peka och sjung tillsammans!
Catarina Kruusvals klassiska vispekböcker har lästs och älskats av tusentals barn. Nu kommer de samlade i en härlig sångbok för de allra minsta. En samling med tolv klassiska barnvisor som alla kan sjunga med i: Ekorr’n satt i granen, Imse vimse spindel, Bä bä vita lamm och många fler. Massor av härligt färgglada bilder med mycket att titta på för små sångfåglar. Ett behändigt format som passar de allra yngsta och en perfekt present till dop eller namngivning.Finns även som utgåva med inbyggd ljudspelare under namnet Första visboken.

Catarina Kruusval, Catarina Kruusval

Barnens första visbok

 

Relaterat