bok

Fia och djuren

Catarina Kruusval

Författare

Beskrivning

2017-06-19
Svenska
3-6

Författare

Catarina Kruusval

Läs boken och titta på filmen. Bok i originalformat med Småfilm på dvd.

Fia och hennes vänner ska på utflykt. Fia har gjort saft och bullar. Solen skiner och efter en liten promenad hittar Fia en mysig plats under ett träd. Men Fia har så många vänner att hålla reda på. Och plötsligt är Knatten borta … Fia hittar honom under Björnen! Stackars Knatten. Och vart tog Igge Pigge vägen? Fia hittar honom i ett hål i marken. Hon har ett fullt sjå att hålla reda på sina vänner. Det är bäst att hon går längst bak i ledet på vägen hem.

Charmig och oemotståndlig berättelse för de yngre barnen om en bestämd och tuff liten flicka.

I ett lugnt sagotempo kombineras rörliga originalillustrationer från boken med berättarröst, ljudeffekter och musik. Berättare: Sissela Kyle.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2017-06-19

Läsordning

0

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129707397

 

Första sagoboken

Om boken

En sagoskatt för de minsta!

I den här samlingsvolymen finns fem av våra mest klassiska folksagor i en version som passar perfekt för 1-3-åringarna: med mycket bilder och lagom mycket text. Kryp upp i soffan tillsammans och läs om Guldlock, Bockarna Bruse, Rödluvan, Tre små grisar och Prinsessan på ärten - här kommer alla barn snart hitta sin favorit. Catarina Kruusvals älskade färgglada bilder gör detta till en härlig presentbok och en perfekt ingång i sagornas förtrollade värld.

Catarina Kruusval, Catarina Kruusval

Första sagoboken

Relaterat