bok

Fia och djuren - Alla ska vara med!

Catarina Kruusval

Författare

E-bok

Fler format

Beskrivning

2017-06-19
Svenska
3-6

Författare

Catarina Kruusval

Fia har fått en cykel. På styret sitter en korg där Fia kan lägga saker. Igge Pigge igelkott kan ligga där. Och kaninen Finen kan ligga där. Och kråkan Håkan. Fia cyklar runt, runt, runt. Björnen kan också ligga i korgen. Och Taxen kan ligga där. Och lilla katten Knatten. Alla får ligga i Fias cykelkorg. Men giraffen är för stor.

"Du får inte plats", säger Fia.
Affen är för stor för att åka i Fias cykelkorg. Stackars stackars giraffen. Vad ska Fia göra för att han ska bli glad igen? Tillsammans med djuren går hon till gungorna. Men djuren ramlar av, de är visst för små för gungan. Alla utom Giraffen, han sitter kvar. Han gungar högt upp i luften. Att gunga är ju toppen! Det kanske inte är så dumt att vara stor ändå

Tredje boken om Fia och hennes vänner, charmiga och oemotståndliga berättelser för de yngsta.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

3-6

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2017-06-19

Läsordning

0

Produktion

Produktdetaljer

ISBN

9789129707410

 

Första sagoboken

Om boken

En sagoskatt för de minsta!

I den här samlingsvolymen finns fem av våra mest klassiska folksagor i en version som passar perfekt för 1-3-åringarna: med mycket bilder och lagom mycket text. Kryp upp i soffan tillsammans och läs om Guldlock, Bockarna Bruse, Rödluvan, Tre små grisar och Prinsessan på ärten - här kommer alla barn snart hitta sin favorit. Catarina Kruusvals älskade färgglada bilder gör detta till en härlig presentbok och en perfekt ingång i sagornas förtrollade värld.

Catarina Kruusval, Catarina Kruusval

Första sagoboken

Relaterat