bok

Pärlplattekul

Anja Takacs

Författare

Beskrivning

2018-08-20
Svenska
6-9

Författare

Anja Takacs

Formgivare omslag

Jeanette Wigren

Alla kan leka med pärlor! I Pärlplattekul hittar du över 30 idéer till roliga pyssel för både barn och vuxna. Lär dig hur du förvandlar pärlplattor till fina hårspännen, luftballonger till barnrummet eller servettringar till festbordet. Här finns också beskrivningar på pärlplatte-alfabet, leksaksbilar, pennställ, drömfångare och mycket annat.

Boken innehåller tydliga beskrivningar och Anja Takacs delar med sig av sina bästa tips. Allt du behöver är pärlor och pärlplattor, så är du redo för många roliga pärlplattestunder tillsammans med hela familjen.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

6-9

Originaltitel

Perlesjov

Originalspråk

Danska

Översättare

Cecilia Knutsson

Språk

Svenska

Publiceringsdatum

2018-08-20

Läsordning

0

Omslagsfotograf

Anja Takacs

Produktion

Miljömärkning

Ja

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789129713022

Antal Sidor

137

Ryggbredd (mm)

17

Höjd (mm)

258

Vikt (kg)

0.708

Bredd (mm)

203

Format

Inbunden

Recensioner

BTJ

"Pärlplattekul är en rolig bok för kreativa i alla åldrar. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra av pärlor." – Maj-Britt Claesson,

 

Min första pärlplattebok

Om boken

Anja Takacs, den kreativa danskan som ligger bakom Pärlplattedjur och Pärlplattekul, kommer nu med en ny bok för de yngsta pärlentusiasterna. Kanske gillar ditt barn att pärla, men du har tyckt att projekten i de tidigare böckerna har känts lite för stora och avancerade? Då är det här boken för dig. Här finns över 50 mönster, allt från djuren på savannen, via djungeln och havet till bondgården och ditt eget fantasiland. Välj och vraka bland lejon, kattungar, bläckfiskar, ormar, monster och enhörningar. Här kan alla hitta sin egen favorit!

Alla projekt läggs på en kvadratisk, genomskinlig platta som placeras ovanpå mönstret i boken. På så sätt blir det lätt för barnet att följa mönstret och se vilka färger som ska vara var, utan att behöva räkna och måtta. Allt du behöver är pärlor och en platta, så är du redo för en massa roliga pärlplattestunder med hela familjen!

Anja Takacs

Min första pärlplattebok

Relaterat

Nyheter

Vilken blir din allra första pärlplatta?

Gör något roligt och kreativt med dina barn – pärla! Min första pärlplattebok är full av inspiration, tips och dessutom 50 enkla, men fantasifulla, mönster.

Skapa med pärlor – roligt för hela familjen!

Alla kan leka med pärlor, och i den här boken kan du dessutom lära dig att göra de finaste pärlplattedjuren i stort, lyxigt format.