bok

Boken om Majken

Margareta Strömstedt

Författare

Eva Eriksson

Illustratör

Inbunden

Fler format

Slut i lager

Beskrivning

2004-09-16
Svenska
9-12

Författare

Margareta Strömstedt

Illustratör

Eva Eriksson

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

9-12

Språk

Svenska

Originalspråk

Svenska

Publiceringsdatum

2004-09-16

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789185199174

Antal Sidor

484

Ryggbredd (mm)

35

Höjd (mm)

218

Vikt (kg)

0.771

Bredd (mm)

146

Format

Inbunden

 

Boken om Majken

Margareta Strömstedt, Eva Eriksson

Boken om Majken

Astrids klokbok

Om boken

I mer än 30 år träffades vännerna Astrid Lindgren och Margareta Strömstedt ständigt och samtalat om allt mellan liv och död. Ingen skribent känner Astrid Lindgren så väl personligen, och ingen har hennes förtroende i så hög grad.
Astrids klokbok är en levnadsteckning i miniatyr - med korta karaktäristiska avsnitt ur ett långt livs författarskap och journalistik. Trots sitt lilla format lyckas Astrids klobok ge en nära bild av en unik och älskad författare och en populär opinionsbildare, "en genomklok och lagom uppkäftig bondjänta i sina bästa år."

Astrid Lindgren, Margareta Strömstedt

Astrids klokbok

 

Relaterat

Nyheter

Gnistrande julmagi med Astrid Lindgren

Äntligen finns alla Astrids mest älskade julberättelser i en vacker samlingsvolym! Kom i stämning med Pippi, Madicken, Emil och alla de andra favoritfigurerna. Boken är lite av en smällkaramell med klassiska färgillustrationer av bland andra Ilon Wikland, Björn Berg, Ingrid Vang Nyman och Eva Eriksson.

Två bilderboksgiganter gör bok om den första kärleken

Barbro Lindgren och Eva Eriksson har tillsammans skapat några av våra största bilderboksklassiker. Vi är många som skrattat med Max, njutit av den vilda bebins äventyr och gråtit floder till Andrejs längtan. Boken om Juan och Rosalia är deras första gemensamma bok på många år.

Två nyheter i Rabén & Sjögrens klassikerserie!

I år fyller Pija Lindenbaums älskade Gittan 20 år. Och Barbro Lindgrens och Eva Erikssons vilda bebi fyller 40. Det firar vi med nyutgåvor av de första böckerna som en del i vår klassikerserie!

Räven och Tomten i pop-up-version!

Kika bakom luckor och var beredd på andra effektfulla överraskningar! Nu kommer succéboken med luckor och effekter som förstärker både stämning och dramatik i den fina berättelsen.

Rabén och Sjögren startar klassikerserie!

En ny bokserie hyllar bilderböcker som blivit till odödliga klassiker genom åren. Böcker som älskats i generationer och som nu kommer i nya jubileumsutgåvor. Först ut är Pricken av H. A. och Margret Rey och Eva Erikssons Tandresan – Eller när Bella tappade en tand.