bok

Ryktet

Bali Rai

Författare

Beskrivning

2006-09-20
12-15

Författare

Bali Rai

Nya dealare har tagit över efter Buster - nu är det Divy som styr. Eftersom Divy och Jaz är kusiner blossar konflikterna snabbt upp mellan Jaz och resten av gänget. Det blir inte bättre av att någon golar till polisen och att allt tyder på att det är Nanny som läcker. Nanny har inget annat val än att lämna stan. Billy och de andra försöker försvara Nannys rykte men det leder bara till att problemen växer …

Fortsättning på kritikerrosade Välkommen till ghettot.

Bali Rai är född 1971, bosatt i Leicester, Storbritannien. Han debuterade med (o)planerat bröllop 2002 och 2003 kom Välkommen till ghettot.

Detaljer

Bokinformation

Åldersgrupp

12-15

Originaltitel

The Whisper

Originalspråk

Svenska

Översättare

Anna Petersson

Publiceringsdatum

2006-09-20

Produktion

Miljömärkning

Nej

CE-märkning

Nej

Produktdetaljer

ISBN

9789185243051

Antal Sidor

272

Ryggbredd (mm)

21

Höjd (mm)

195

Vikt (kg)

0.421

Bredd (mm)

132

 

Ängeln

Om boken

Det är elva månader sedan Sophie försvann och Jit har tröttnat på att vänta på svar han aldrig får.
Tillsammans med Sophies bästa kompis Jenna börjar han nysta i de mystiska omständigheterna kring Sophies försvinnande. Det visar sig snart att fler tjejer är anmälda försvunna - kan de vara en seriemördare på spåret?

En nervpirrande thriller som griper tag från första sidan av Bali Rai, författaren till succéboken (o)planerat bröllop.

Bali Rai

Ängeln

Relaterat

Här kommer brandflygplanet

Om boken

Halvan bekämpar skogsbränder! En ny del i succéserien om Halvan.

Halvan är brandflygare, det betyder att han är pilot på ett brandflygplan. Hans jobb är att släcka bränder från luften med hjälp av sitt flygplan. Eftersom jorden har blivit varmare och torrare så brinner det mer i våra skogar. Larmmottagaren Louise har fått in ett larm om en skogsbrand och Halvan och hans kollegor måste genast rycka ut. Med hjälp av flygplanens skopor kan de skopa upp vatten ur en sjö i närheten av branden. Det tar tid att släcka en skogsbrand, men framåt kvällen har de äntligen lyckats!

Lär dig om pontoner, skopor, roder, vattentankar, skogsbränder och mycket mer i denna faktaspäckade bok om brandflygplan för de minsta fordonsälskarna.

Arne Norlin, Jonas Burman

Här kommer brandflygplanet